Od Malajzie po Nigériu, cez reprezentantov po Sláviu či Spartu. Príďte na Štefanský pohár

Štefanský pohár, účastníci.
Štefanský pohár, účastníci. (Autor: Štefanský pohár)
Sportnet|26. dec 2022 o 13:10

Štefanský pohár – Memoriál Milana Piteľa patrí už len hviezdnym obsadením medzi najlepšie v krajine.

ČADCA. Ak by si Stanislav Lobotka sebou-preslávenú formulku „this is my sen“ neminul v Ajaxe, možno by ju o dva roky neskôr použil v Čadci.

Na tom istom mieste, kde si Martin Škrtel soškou pre naj hráča krátil dni do odletu smer Liverpool a Marek Hamšík dotiahol neskoršieho semifinalistu z majstrovstiev sveta v Južnej Afrike a švagra Waltera Gargana.

Hviezdny Uruguajčan sa vrátil už o rok, Hamšík pred tromi, s vlastným vínom i brankárskymi rukavicami, dokazoval futbalové majstrovstvo (veľmi) netradične medzi žrďami.

Štefanský pohár – Memoriál Milana Piteľa patrí už len hviezdnym obsadením medzi najlepšie v krajine a tento rok nebude výnimkou. Športová hala Pratex tak 28. decembra zažije od 8.15. do 20.00 hod. tretí sviatok vianočný!

Haraslín, Drahovský, pražské derby a enkláva ligistov

Slavia i Sparta Praha, Cagliari, Spartak Trnava, DAC Dunajská Streda, MFK Ružomberok, MŠK Žilina, Dukla Banská Bystrica, FC Košice, MFK Karviná, Baník Ostrava, Wisła Płock, Lechia Gdansk alebo České Budějovice a Slovan Bratislava.

Pozvánka na Štefanský pohár 2022.
Pozvánka na Štefanský pohár 2022. (Autor: Štefanský pohár)

To je zoznam tímov, ktoré budú mať okrem iných v stredu na Štefanskom v Čadci hráčske zastúpenie.

Jednému z najlepších futsalistov v Európe a naj kanonierovi španielskej ligy Drahovskému palubovka sadne ako uliata a halový povrch nenarobí problémy ani reprezentantom Vallovi, Haraslínovi či Holecovi.

Menovanej dvojičke zo Sparty skrížia v malom derby pražských „S“ hviezdy Slavie Lingr a Jurásek.

Sošku pre najtechnickejšieho hráča má už teraz rezervovanú Nigérijčan Moses, z Malajzie o ňu príde zabojovať Adamec, z Argentíny Baéz, z Cagliari Obert a z DAC bývalý hráč West Hamu Nebyla. Tešiť sa môžete aj na účastníka MS v Afrike Jendriška, bratov Kuciakovcov, kapitána Trnavy Mikoviča i Českých Budějovíc Králika.

Lídrami tímov budú určite aj žlto-zelení Belko, Nemčík, Kopásek či „Stredoslováci“ Prikryl, Kuzma, kopačky opráši Kleščík, zahrá si Brenkus, Goljan a desiatky ďalších zaujímavých futbalových mien.

Trénerský workshop bude v rukách Pavla Staňa

V aktuálnom ročníku sa v Poľsku s Wisłou Płock postaral o senzáciu sezóny, Ekstraklasu totiž viedol 11 kôl a po inšpiratívnej práci v žilinskej akadémii už dokázal, že veliť mužstvám z postu trénera mu bolo súdené.

Pavol Staňo je už skrátka pojem a teraz bude svoje poznatky na témy – pressingové situácie, zakladanie útoku a futbal mojimi očami - rozdávať na trénerskom workshope.

Trénerský workshop Pavla Staňa

28. 12. – 14:00 - Stačí sa len prihlásiť - stefansky.cadca@gmail.com, 0918 993 080

Oživenie mladou krvou i enkláva legiend

V exhibičnom zápase vyzvú legendy Čadce slovenskí Internacionáli v zložení – Hýll, Pecko, Kinder, Krištofík, Semeník, Luhový, Bažík, Šimon, Pečovský, Obšitník, Borbely, Medveď - dirigovaní trénerom Petrášom.

Memoriálu vdýchne život aj súbežne hraný mini turnaj mladších žiakov U13. Ale pozor, žiadna nuda! Premiéru nového formátu vyskladajú „trinástkari“ z Ružomberka, Karvinej, Akadémie Mareka Hamšíka a výberu Kysúc.

Majster sveta, Cmorík či zájazd na Bayern

Hlavnou cenou v nabitej tombole bude zájazd na Bundesligu medzi Bayernom Mníchov a Kolínom. Vyhrať sa bude dať i pečené prasa, víkendové pobyty, elektronika, podpísané originály dresov, športové potreby a iné tromfy.

Ešte pred žrebovaním na palubovke vystúpi workoutový majster sveta a trojnásobný šampión Slovenska Dominik Klimek, tradične prajnú a príjemnú atmosféru dotvorí svojím hlasom aj skvelý spevák a muzikant Peter Cmorík.

Z Kataru priamou linkou do Čadce

Súčasťou pohody na Štefanskom sú hlasy spoza mikrofónov. Ľuboša Hlavenu sme v ušlých dňoch počúvali pri sledovaní MS, ikona RTVS si však už zbalila veci, z Kataru „priletí“ rovno do Čadce a svoju srdcovku si ujsť nenechá.

Jeho kolegom za mikrofónom bude Adam Dudiak, študent žurnalistiky a športový novinár.

Atmosféru budú dotvárať aj bundesligové ozvučenie, LED projekcia, svetelné efekty či merač strely.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Od Malajzie po Nigériu, cez reprezentantov po Sláviu či Spartu. Príďte na Štefanský pohár