Ostane Salah v Liverpoole? Klopp prehovoril o ich konflikte

Mohamed Salah a Jürgen Klopp počas roztržky v zápase 33. kola Premier League West Ham United - Liverpool FC.
Mohamed Salah a Jürgen Klopp počas roztržky v zápase 33. kola Premier League West Ham United - Liverpool FC. (Autor: REUTERS)
TASR|3. máj 2024 o 14:14

Klopp a Salah sa dostali do konfrontácie pri postrannej čiare.

LIVERPOOL. Tréner Jürgen Klopp v piatok uviedol, že jeho spor s Mohamedom Salahom je úplne vyriešený a dodal, že vzťah s hviezdnym útočníkom nebude natrvalo poškodený.

Kouč Liverpoolu sa dostal s egyptským futbalistom do roztržky minulý týždeň, k incidentu došlo pred nástupom 31-ročného útočníka na trávnik v sobotnom dueli Premier League proti West Hamu (2:2).

Klopp a Salah sa dostali do konfrontácie pri postrannej čiare. Keď bol Salah po zápase požiadaný, aby sa vyjadril k incidentu, egyptský reprezentant uviedol:

"Ak prehovorím dnes, bude požiar." O týždeň neskôr Klopp povedal: "Nie je žiadny problém. Keby sme sa nepoznali tak dlho, neviem, ako by sme to riešili, ale poznáme sa tak dlho a rešpektujeme sa až príliš, že to naozaj nie je nič vážne."

Klopp, ktorý na konci sezóny opustí Liverpool po takmer deviatich rokoch, dostal otázku, či by mal byť 31-ročný Salah súčasťou plánov nového trénera.

Salah je hráč Liverpoolu od roku 2017. "Už som povedal, aký je to hráč. Že je neuveriteľný. Ale nemyslím si, že by som o tom mal hovoriť ja. Rozhodnú o tom iní ľudia, najmä Mo."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Ostane Salah v Liverpoole? Klopp prehovoril o ich konflikte