FK Bodva piatykrát bez prehry, ale i bez víťazstva

Takto smutne schádzal z moldavského trávnika kapitán Bodvy Marek Petričko, keď jeho mužstvu opäť ušli dva body pomedzi prsty.
Takto smutne schádzal z moldavského trávnika kapitán Bodvy Marek Petričko, keď jeho mužstvu opäť ušli dva body pomedzi prsty. (Autor: Rudolf Rondzik)
Sportnet|27. okt 2014 o 00:00

Hráči moldavskej Bodvy piatykrát za sebou brali iba bod.

Od prehry v domácom stretnutí s Michalovcami ešte na konci septembra hráči moldavskej Bodvy stihli proti Zvolenu už piatykrát zabodovať, avšak piatykrát za sebou brali stále iba bod.

MOLDAVA. Pritom aspoň trikrát siahali po troch - v Košiciach s rezervou MFK, v Rimavskej im radosť pokazila Jurkom nastrelená žrď v závere a naposledy v piatok nedokázali využiť početnú prevahu po tom, čo Ribár otvoril v 66. min. skóre.

Práve pri tomto hráčovi si zvolenský kapitán Rakovan neudržal si nervy a dvakrát do neho surovo na zemi kopol. S červenou kartou sa porúčal, avšak okamžite po pokračovaní v hre sa hosťom podarilo vyrovnať.

„Toto sa nemôže v žiadnom prípade stať. Urobili sme pri štandardke chybu, nik neodpálil loptu a oslabený súper to využil. Takéto chyby sa v našej hre opakujú a my zbytočne strácame tak potrebné body na prienik do hornej polovice tabuľky,“ rozhovoril sa kapitán moldavskej ekipy Marek Petričko.

Znamená to, že táto méta je už pasé?

„Nie, to v žiadnom prípade. Veď nás čakajú ďalšie zápasy a teraz s mužstvami bližšie pri nás. Treba si uvedomiť, že remízy sme uhrali s ťažkými tímami, ktoré miešajú karty na samotnej špicy tabuľky a tak sa nedajú považovať za neúspech. Či s Prešovom, Bardejovom a teraz so Zvolenom doma alebo v Košiciach a Rimavskej Sobote. Takže nie je dôvod si neveriť,“ pokračoval odhodlane správny kapitán.

Napriek tomu sme ho podpichli. Po vyrovnaní v 71. min. mal predsa jeho tím dostatok času na dobytie víťazstva. Nebolo síl?

„Popravde, ten vyrovnávajúci gól nami poriadne otriasol a my sme sa začali báť, aby sme náhodou nevyšli úplne naprázdno. Keď sme sa z toho v závere otriasli a chceli pritlačiť, došli nám aj sily. Na takom ťažkom a blatistom teréne sme už mleli z posledného. Chýbal nám pokoj pri príprave vážnejšej útočnej akcie a s nakopávanými loptami sme proti vysokej obrane nemali šancu uspieť.. Škoda,“ smutne uzavrel debatu Marek Petričko a pálil do šatne zo seba rýchlo zhodiť mokrý a zablatený výstroj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»FK Bodva piatykrát bez prehry, ale i bez víťazstva