Essien sľubuje ofenzívu Chelsea v odvete na Stamford Bridge

SITA|29. apr 2009 o 16:28

Univerzál pôsobiaci v anglickom futbalovom veľkoklube FC Chelsea Michael Essien sľubuje priaznivcom "The Blues" ofenzívne predstavenie v odvete semifinále Ligy majstrov.

LONDÝN. Univerzál pôsobiaci v anglickom futbalovom veľkoklube FC Chelsea Michael Essien sľubuje priaznivcom "The Blues" ofenzívne predstavenie v odvete semifinále Ligy majstrov 2008/2009 proti FC Barcelona.

Zverenci Guusa Hiddinka v utorňajšom prvom stretnutí na Nou Campe remizovali 0:0 a mnohí fanúšikovia, najmä španielskeho tímu, ich kritizovali pre extrémne defenzívnu taktiku. Odveta je na programe v stredu 6. mája na štadióne Stamford Bridge v Londýne. Bezgólová remíza je nepochybne väčším úspechom pre anglického zástupcu a dáva mu výraznejšie šance na postup do rímskeho finále (27. mája).

"Cítil som, že hráči Barcelony boli z našej defenzívy frustrovaní. Je pravda, že v útoku sme toho veľa neukázali, ale na Stamford Bridge to bude z našej strany úplne iný zápas," vyhlásil ghanský reprezentant Essien v rozhovore pre televíznu stanicu Sky Sports a dodal: "V domácom prostredí si budeme viac veriť a určite si vytvoríme väčšie množstvo gólových príležitostí. Na to, aby sme sa dostali do finále, musíme skórovať. To bude naším prvoradým cieľom. Didierovi Drogbovi sa nepodarilo streliť gól, ale verím, že v odvete bude úspešnejší."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Essien sľubuje ofenzívu Chelsea v odvete na Stamford Bridge