Drogba pravdepodobne ostane v Chelsea

SITA|22. mar 2009 o 14:19

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Chelsea Londýn Guus Hiddink údajne požaduje od ruského miliardára a vlastníka úradujúceho vicemajstra Romana Abramoviča predĺženie zmluvy s útočníkom Didierom Drogbom.

LONDÝN.

Predstavitelia "The Blues" už vraj pripravujú zmluvu, ktorá by mala predĺžiť pôsobenie 31-ročného futbalistu na štadióne Stamford Bridge. Tieto informácie popreli všetky doterajšie fámy o odchode reprezentanta Pobrežia Slonoviny z Londýna. Prestup do niektorého z iných popredných európskych mužstiev sa mal uskutočniť po konci tejto sezóny.

Drogbu totiž počas nej sužovali zranenia a jeho slabá forma bola tiež sklamaním. Po príchode holandského kouča Guusa Hiddinka sa však Drogba dostal do starej pohody a opäť začal strieľať dôležité góly - v posledných siedmich súbojoch zaťažil kontá brankárov celkovo 4-krát. Podľa britského bulvárneho magazínu News of the World by mohla vynikajúca forma rodákovi z mesta Abidjan vyniesť ďalší výnosný kontrakt s Londýnčanmi.

Tridsaťjedenročný futbalista prišiel na Britské ostrovy v roku 2004 z francúzskeho Marseille a jeho góly pomohli Chelsea k zisku dvoch domácich ligových titulov a jednému triumfu v FA Cupe.

Nachádzate sa tu:
Domov