DOXXbet graduje s voľnými stávkami pre tipérov (PR text)

Romelu Lukaku, ME 2020.
Romelu Lukaku, ME 2020. (Autor: TASR/AP)
Doxxbet|14. jún 2021 o 15:41

DOXXbet ako jediná stávkovka prichádza s pravidelným odmeňovaním svojich klientov voľnými stávkami.

My tipéri si ceníme, keď stávkovka neláka na vysoké bonusy s komplikovanými podmienkami. Stávkovanie je predsa o zábave a nie vždy, je človek tesne po výplate s balíkom peňazí na tipovanie. Preto sa voľné stávky vždy zídu.

DOXXbet ako jediná stávkovka prichádza s pravidelným odmeňovaním svojich klientov voľnými stávkami. Všimli sme si to na Silvestra, počas Veľkej noci, či v priebehu majstrovstiev sveta v hokeji.

Akcie opakujú pravidelne a ako sme zistili, hlavnou pointou je zabaviť svojich hráčov a dať im niečo výnimočné naviac. Voľná stávka ako odmena za vernosť beží aj v pondelok pred zápasom Slovenska s Poľskom na ME 2020.

Ak ešte nie si tipér v stávkovke DOXXbet, tak po rýchlej, pár minútovej registrácii, ním môžeš byť a vyskúšať si zábavu cez mobil či počítač. Zaujímavosťou stávkovej kancelárie DOXXbet je fakt, že iba u nej sa dajú vstupné bonusy kombinovať s tými ďalšími. Skúšať si tipérsku zábavu je tak príjemné a pohodlné.

Otvorenie terás láka nielen na stávkovanie cez mobily či počítače, ale aj s kamošmi v puboch na Sportboxoch. Ak máš chuť stávkovať LIVE zápasy s dobrou partičkou na teraske, dávame do pozornosti, že DOXXbet ponúka stovky možností natipovať si zápasy priamo v puboch na viac ako 1300 miestach po celom Slovensku.

Veríme, že tipy na DOXXbet tipy zaujali a držme palce našim Sokolom!

Článok nie je súčasťou redakčného obsahu, je PR aktivitou spoločnosti DOXXbet, hlavného partnera portálu Sportnet.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»DOXXbet graduje s voľnými stávkami pre tipérov (PR text)