Derby Slovan - Trnava bude pod dohľadom polície

(Autor: SITA)
TASR|6. aug 2011 o 14:06

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave pripravilo v súvislosti s nedeľňajším derby 4. kola futbalovej Corgoň ligy medzi Slovanom a Trnavou bezpečnostné opatrenia.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave pripravilo v súvislosti s nedeľňajším derby 4. kola futbalovej Corgoň ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava bezpečnostné opatrenia.

BRATISLAVA. Cieľom je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení tohto zápasu na celom území Bratislavy.

Krajský dopravný inšpektorát KR PZ dočasne uzavrie 7. augusta Tomášikovu a Trnavskú ulicu v Bratislave v čase od 16.45 h do 17.15 h z dôvodu presunu fanúšikov Spartaka zo železničnej stanice Nové Mesto na štadión Pasienky. Po ukončení zápasu polícia operatívne rozhodne, ktorú z ulíc v okolí štadióna dočasne uzavrie na presun fanúšikov späť na železničnú stanicu.

Zápas príslušné orgány označili za vysokorizikový s poukázaním na správanie sa a konanie oboch fanúšikovských táborov. Z tohto dôvodu prijalo KR PZ v Bratislave potrebné opatrenia bezpečnostného charakteru a vyčlenilo potrebné sily a prostriedky, ktorými prípadné narušenie verejného poriadku eliminuje.

TASR o tom dnes informoval hovorca KR PZ v Bratislave František Peczár.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Derby Slovan - Trnava bude pod dohľadom polície