Demitra proti Švajčiarom nenastúpi

Pavol Demitra.
Pavol Demitra. (Autor: TASR)
Jozef Kotris|11. feb 2011 o 19:50

Slovenský útočník Pavol Demitra odohral na Slovakia Cupe iba zápas s Nemeckom. Finále pre klubové povinnosti hrať nebude.

Pavol Demitra po zápase víťazstvo Slovákov nad Nemeckom nepreceňoval. „Bolo to povinné víťazstvo. Vyhrali sme náš prvý zápas v novej hale, snáď nás to naštartuje. Nemci sú síce nepríjemní, ale ak inkasujú, už to ide. Dali sme im prvý gól a už to šlo,“ hovoril po zápase.

Gól, ktorý Slováci inkasovali v závere druhej tretiny, ich nezlomil. „Vedeli sme, že tu máme najsilnejší výber a zápas vyhráme. Verili sme si.“

O novom štýle trénera Hanlona na troch útočiacich hráčov a jedného stiahnutého obrancu Demitra povedal: „Ešte sa treba zohrať, naučiť sa nový štýl a pôjde to. Veríme mu, je to jeho štýl, len sa ho treba naučiť.“

Voči ľadu na novom bratislavskom zimáku výhrady nemal, napriek tomu, že bol trošku mäkší. „Po druhej prestávke tam bola voda, ale postupne sa bude zlepšovať,“ verí.

Sobotný duel so Švajčiarskom Pavol Demitra vynechá pre klubové povinnosti. „Vraciam sa do Jaroslavľa. Bude to v televízii, žeby som si pozrel?“ reagoval s úsmevom.

((video))

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov