Organizátori rozhodli o novom termíne bratislavského maratónu

Tibor Sahajda.
Tibor Sahajda. (Autor: SITA)
SITA|10. mar 2020 o 16:50

Akcia sa uskutoční 5. a 6. septembra.

BRATISLAVA. Organizátori čoraz populárnejšieho maratónu v Bratislave rozhodli o presune podujatia na september 2020.

Pôvodne sa podujatie ČSOB Bratislava Marathon 2020 malo konať 4. a 5. apríla, ale na základe rozhodnutia ústredného krízového štábu SR bolo zrušené. Nový termín akcie je 5. a 6. september.

"Po dohode základných koordinačných zložiek podujatia sme podujatie presunuli na prvý septembrový víkend.

Budeme veľmi šťastní, ak väčšine z vás, našich registrovaných bežcov, bude nový termín ČSOB Bratislava Marathon vyhovovať a podarí sa nám stretnúť sa a spoločne osláviť 15. narodeniny," informoval riaditeľ podujatia Jozef Pukalovič pre oficiálny web Slovenského atletického zväzu (SAZ). Na akcii sa očakáva účasť päťciferného počtu bežcov.

V Bratislave sa doteraz konalo 14. ročníkov tohto maratónu, prvý v apríli 2006. Víťazmi zatiaľ ostatnej edície boli Poliak Slawomir Gawlik a Češka Barbora Nováková.

"Uvedomujeme si však, že nie všetkým nový termín môže vyhovovať. Vašu dôveru si veľmi vážime a v prípade, že sa nebudete môcť zúčastniť na podujatí v jesennom termíne, môžete si presunúť štartovné na niektorý z nasledujúcich troch ročníkov (2021, 2022, 2023), alebo ho darovať podľa vlastného uváženia," odkázal šéf podujatia už prihláseným bežcom.

Koronavírus SARS-CoV-2

Najnovšie poznatky a informácie o ochorení Covid-19 a novom koronavíruse SARS-CoV-2, ktorý mal prvotné ohnisko nákazy v čínskom meste Wu-chan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Atletika»Organizátori rozhodli o novom termíne bratislavského maratónu