Cieľ Podhradčanov je nedopadnúť ako Krompašania

Spišské derby. Štvrtoligový nováčik zo Spišskej Novej Vsi privíta futbalovú partiu spod Spišského hradu.
Spišské derby. Štvrtoligový nováčik zo Spišskej Novej Vsi privíta futbalovú partiu spod Spišského hradu. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|16. aug 2013 o 00:00

Opäť derby, po nováčikovi z Krompách sa v metropole Spiša predstaví v sobotu mužstvo spod Spišského hradu.



SP. NOVÁ VES. Po dlhých rokoch, ak nie desaťročiach, opäť o majstrovské body budú hrať dva popredné tímy. Štvrtoligový nováčik zo Spišskej Novej Vsi privíta zajtra futbalovú partiu spod Spišského hradu.

Už dlhšie avizoval šéf klubu a tréner MŠK Spišské Podhradie Jozef Komara, že v čase veľkého derby bude odcestovaný. Tieto dni futbalovo trávi v stovežatej Prahe.

„Pokyny dostali jasné – nedopadnúť tak ako Krompašania. Hlavne treba zahrať dobrý futbal, aby diváci v derby videli kvalitný futbal. Samozrejme, že nikto nechce prehrať, ale uvedomujeme si kvalitu Spišskej. Mladé behavé mužstvo je a bude pre každého súpera nepríjemné,“ zdôraznil Jozef Komara.

Zopakovať Krompachy

Bez prehry a s najvyšším počtom nastrieľaných gólov je v 4. lige Spišská Nová Ves. S rezervou Michaloviec a Vysokými Tatrami tvoria vedúcu trojicu.

„Po troch kolách je s výsledkami a výkonmi spokojnosť. Len v tom treba pokračovať aj proti Spišskému Podhradiu. Verím, že na toto veľké derby si opäť nájde cestu veľa divákov. Naši mladíci doteraz nesklamali a len pozitívne ohlasy na nich boli po derby s Krompachmi. Len dodám, že na vstupnom v šlágri proti Krompašanom sme vybrali viac, ako za celú minulú treťoligovú sezónu,“ skonštatoval manažér FK Spišská Nová Ves Patrik Brezovaj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Cieľ Podhradčanov je nedopadnúť ako Krompašania