Býci skúšajú Blagojeviča

V Košiciach ho vyskúšajú. Milič Blagojevič (vpravo) začal sezónu vo Svite.
V Košiciach ho vyskúšajú. Milič Blagojevič (vpravo) začal sezónu vo Svite. (Autor: tasr)
Marián Špacai|16. jan 2016 o 00:00

Basketbalisti KB Košice majú potenciálnu posilu. Na skúšku prichádza srbský krídelník.

Basketbalisti KB Košice majú potenciálnu posilu. Na skúšku prichádza srbský krídelník Milič Blagojevič, ktorý je slovenským fanúšikom už známy. Túto sezónu začal vo Svite a vo farbách býkov sa ukáže už v pondelkovej domácej predohrávke proti Karlovke.

KOŠICE. Hráčov KB Košice čaká už v pondelok premiéra pod vedením nového trénera Dražena Brajkoviča. V predohrávke 35. kola Eurovia SBL nastúpila doma proti Karlovke Bratislava, ktorej majú čo vracať.

Upozorňujeme, že zápas sa začína v Angels aréne už o 17. hodine.

Poplatky zaňho nie sú také vysoké

Prvýkrát sa košickým divákom predstaví nielen nový chorvátsky kouč, ale aj krídelník Milič Blagojevič. V Košiciach ho očakávali na včerajšom večernom tréningu.

„Je to Srb na pozíciu tri, má 198 centimetrov. Zo Svitu v tomto ročníku po desiatich zápasoch odišiel a k nám teraz prichádza na skúšku. Tým, že už na Slovensku hral, a teda tu už má licenciu, poplatky zaňho nie sú také veľké, ako keby hral v našej krajine prvýkrát. Chceme ho teda vyskúšať, a to minimálne týždeň. Do kariet nám hrá, že hráme v pondelok aj štvrtok, čiže ho budeme dvakrát hneď po sebe vidieť v akcii. Potom, alebo až po ďalšom stretnutí proti Prievidzi sa tréner rozhodne čo ďalej,“ informoval manažér KB Košice Ivan Benninghaus.

Avramovič má ďalší trest – po mesiacoch...

Košičania tak majú aktuálne už sedem legionárov (Keely, Edwards, Jacobo, Avramovič, Jankovič, Vlahovič a teraz už aj Blagojevič), pričom v jednom zápase ich môže hrať maximálne šesť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Býci skúšajú Blagojeviča