Buffalo podpísalo zmluvy s Brownom a Kotalíkom

TASR|9. aug 2003 o 08:18

Buffalo 9. augusta (TASR) - Zámorský hokejový tím NHL Buffalo Sabres podpísal v piatok ročné kontrakty s centrom Curtisom Brownom a českým krídelníkom ...

Buffalo 9. augusta (TASR) - Zámorský hokejový tím NHL Buffalo Sabres podpísal v piatok ročné kontrakty s centrom Curtisom Brownom a českým krídelníkom Alešom Kotalíkom, pričom dal obom hráčom ročnú opciu.

Brown, ktorého získalo Buffalo v roku 1994, je nadlhšie pôsobiacim hráčom v klube, v ktorom pôsobí aj kapitán slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan. "Je skvelé, že Curtis ostal v Sabres. Vždy bol jedným z našich najlepších obrancov a bol cenným členom nášho klubu," povedal o 27-ročnom Kanaďanovi generálny manažér Buffala Darcy Regier. Brown odohral v uplynulej sezóne v drese Buffala 74 zápasov, v ktorých strelil 15 gólov a zaznamenal 16 asistencií.

Kotalík nastúpil v minulom ročníku v 68 stretnutiach a nazbieral 35 bodov za 21 gólov a 14 asistencií. "Aleš je mladý útočník, ktorý má silu a skvelé hokejové schopnosti. V minulej sezóne dokázal, že vie strieľať góly a sme radi, že budeme pokračovať v spolupráci," povedal Regier. Dvadsaťštyriročný Čech sa stal nováčikom mesiaca január za 11 dosiahnutých bodov, čím sa stal prvým hráčom Sabres s týmto ocenením od roku 1988, kedy ho získal Roy Sheppard.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Buffalo podpísalo zmluvy s Brownom a Kotalíkom