Bondra rozhodol v predĺžení, Pálffyho dva body nestačili na Detroit

TASR|11. mar 2003 o 08:41

New York 11. marca (TASR) - V siedmich zápasoch zámorskej NHL sa v noci na utorok zo slovenských hráčov najvýraznejšie presadila dvojica majstrov sveta ...

New York 11. marca (TASR) - V siedmich zápasoch zámorskej NHL sa v noci na utorok zo slovenských hráčov najvýraznejšie presadila dvojica majstrov sveta z Göteborgu Peter Bondra a Žigmund Pálffy. Krídelník Washingtonu bol pri oboch góloch svojho tímu proti Philadelphii, keď najskôr prihral Robertovi Langovi a potom v 21. sekunde predĺženia rozhodol svojím 26. gólom o víťazstve Caps. Pálffy mal takisto bilanciu 1+1, ale králi z Los Angeles nestačili na Detroit a prehrali 2:3. Po asistencii si pripísali Branko Radivojevič z Phoenixu a Marcel Hossa z Montrealu.

výsledky: NY Rangers - Florida 1:2, Carolina - Columbus 6:5, Washington - Philadelphia 2:1 po predĺžení (za domácich Bondra 1+1), Nashville - Montreal 1:3 (za hostí Marcel Hossa 0+1), Edmonton - Toronto 2:3, Colorado - Phoenix 2:2 po predĺžení (za domácich Radivojevič 0+1), Los Angeles - Detroit 2:3 (za domácich Pálffy 1+1)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Bondra rozhodol v predĺžení, Pálffyho dva body nestačili na Detroit