Bokroš dovolil hráčom aj telefóny a tablety

Martin Réway sa raduje z gólu po prekonaní nemeckého brankára Iľju Šaripova.
Martin Réway sa raduje z gólu po prekonaní nemeckého brankára Iľju Šaripova. (Autor: TASR/AP)
TASR|1. jan 2015 o 09:08

Hokejisti do 20 rokov si po vybojovaní miestenky vo štvrťfinále MS v Kanade užili na Silvestra viac pokoja.

MONTREAL. Slovenskí hokejisti do 20 rokov si po vybojovaní miestenky vo štvrťfinále MS v Kanade užili na Silvestra viac pokoja. V posledný deň roka 2014 mali raňajky posunuté na deviatu hodinu a neskôr voľnejší tréning.

Večer už s napätím čakali na meno svojho súpera vo vyraďovačke, ktorým sa napokon stalo Česko vďaka triumfu 4:1 nad Ruskom.

"Dopriali sme chlapcom voľnejší režim, ale na tréningu museli poctivo makať. Po tréningu nasledoval míting, obed a voľno, ktoré väčšina využila na návštevu zápasu Kanady proti USA," prezradil pre oficiálnu stránku SZĽH tréner Ernest Bokroš.

Ten povolil v stredu hráčom na pár hodín aj telefóny a tablety. "Je to droga mladých dnešnej doby. Keďže nás nečakal zápas, chlapcom sme ich rozdali, ale opäť ich aj vezmeme naspäť, aby boli sústredení na štvrťfinálový zápas, ktorý na nás čaká v piatok," dodal kouč.

Brankár Denis Godla je jednou z najvýraznejších opôr tímu v doterajšom priebehu šampionátu.

"Cítim sa fantasticky. Všetko je tak, ako má byť. Kolektív sme fantastický a ťaháme jeden druhého. Po Nemecku sme síce zaspávali ťažšie, ale boli sme veľmi spokojní s tým, čo sa nám podarilo. Silvestra sme strávili tým, že sme čakali, kto sa nám postaví do cesty vo štvrťfinále. Večer nás čakala spoločná večera, pár slov, príchod nového roka a spánok," povedal Godla pre hockeyslovakia.sk.

"Čaká nás dôležitý zápas a niet pochýb o tom, že by ho niekto z nás nechcel zvládnuť. Veríme si a vieme, že sa môžeme prebojovať do prvej štvorky, čo by bola fantázia."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Bokroš dovolil hráčom aj telefóny a tablety