Bemaco HC 46 zatiaľ bez prehry

(Autor: ilustračné – archív)
Sportnet|22. aug 2015 o 00:00

Prvoligoví hokejisti Bemaco HC 46 Bardejov v štyroch úvodných prípravných zápasoch vyhrali, z toho dvakrát v samostatných nájazdoch.

Prvoligoví hokejisti Bemaco HC 46 Bardejov v štyroch úvodných prípravných zápasoch vyhrali, z toho dvakrát v samostatných nájazdoch, doteraz dali trinásť gólov.

BARDEJOV. Kormidelník Bardejova Anton Tomko si cení, že hráči aj v tomto období náročnej prípravy hrajú na doraz:

„Korčuľujeme v plnom zaťažení, dopoludnia dve hodiny na ľade, hodina v posilňovni a strečing. Chlapci majú toho dosť a som veľmi rád, že aj keď nohy už nereagujú a nevládzu, nechýba nasadenie, bojujú na kraji síl. Aj keď súper vyrovnal pri našom oslabení, odpovedali sme tou najlepšou formou pri presilovke. V auguste sú tréningy o objemoch, hráči sú na to pripravení tak, aby odolali nástrahám na zranenia, hlavne aby dlho nedržali puk. Vladislav Solomončak z Ruska prišiel z 2. ligy Diseľ Penza na skusy. Vie pokojne podržať puk v rozháranej situácii, zatiaľ sa ukazuje tak, že by tu mohol zostať. V Sanoku dal dva góly.“

Prvý gól pre Kalináča

K prvému gólu v drese Šarišanov sa dopracoval aj košický rodák Martin Kalináč, nejlepší útočník minulej sezóny netajil spokojnosť:

„Štvrtý zápas som na to čakal, je dobre, že som sa tu ujal strelecky. Či to bude tak aj naďalej, záleží na zohratí s chlapcami, s ktorými sa zohrávam, s Liptákom a Mikolášekom. Je to ešte také kostrbaté, ale keď to zladíme, tak by nemal byť problém.“

Bemaco HC 46 Bardejov – Cracovia Krakov (1. liga PL) 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) Góly: Kalináč (Lipták, Valjent) 1:0, Drzewiecki 1:1, Gmitter (Linet, Baláž) 2:1. Rozhodovali: Lauf – Hric, Ducár.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bemaco HC 46 zatiaľ bez prehry