Bardejovskí futsalisti prehrali druhý zápas po sebe

Futsalisti Partizána. Chcú späť na čelo.
Futsalisti Partizána. Chcú späť na čelo. (Autor: Jozef Mačejovský)
Sportnet|19. jan 2016 o 00:00

Futsalisti Partizána Bardejov po piatich víťazstvách v rade zaznamenali na palubovkách súperov dve prehry.

Futsalisti Partizána Bardejov po piatich víťazstvách v rade zaznamenali na palubovkách súperov dve prehry a výrazne si skomplikovali cestu za výhrou v 3b extralige. Najbližšie sa Bardejov predstaví tento piatok doma.

BARDEJOV. Najprv Bardejovčania prehrali vysoko v Humennom, aj keď ešte desať minút pred koncom svietilo na ukazovateli nerozhodné skóre, následne v závere uplynulého týždňa podľahli Košiciam o štyri góly.

„Na prvý odvetný zápas sme šli dobre pripravení, v plnej zostave, s cieľom neprehrať. Súper bol pred skvelou kulisou namotivovaný, vyšiel mu začiatok a vyhrával 2:0. Nám sa podarilo vyrovnať do polčasu a po zmene strán sme sa v trinástej sekunde ujali vedenia. Domáci otočili na 4:3, no desať minút pred koncom sa nám podarilo vyrovnať na 4:4. Následne nastal skrat prvej štvorky, za jedno striedanie sme dostali tri góly. Tak sme hrali power-play a inkasovali sme ďalšie tri góly. Výsledok bol pre nás veľmi krutý, boli sme minimálne vyrovnaným súperom,“ ohodnotil prvý zápas kapitán Bardejova Norbert Sališ.

Výhru v súťaži si zatiaľ nepriblížili

Do Košíc šli Hornošarišania s tým, že ak by vyhrali, priblížili by sa k výhre v lige.

„Pred odvetou sme vedeli, že ak chceme vyhrať ligu, musíme jeden z troch zápasov vonku vyhrať. S tým sme šli aj do Košíc. Prvý gól sme dostali po chybe, neskôr vyhorela druhá štvorka a dostali sme opäť dva rýchle góly. Dokázali sme znížiť na 1:3, no potom sme dostali opäť dva rýchle góly. Hráči boli nekoncentrovaní, veľa veci v klube nie je ideálnych. To sa musí zmeniť tento týždeň, v piatok nás čaká dôležitý zápas so Starou Ľubovňou. Je silná, vyhrala v Košiciach, sú to mladí hráči. Tento zápas musíme zvládnuť, ak sa nám to podarí, môžeme pomýšľať na prvé miesto,“ pokračoval Sališ.

Prezradil, v akom zložení Bardejov nastúpi.

„Otázny je Kuhajdík, ktorý je zranený, uvidíme, či nastúpi. S trénerom sme sa rozprávali, že by sme potrebovali kúsok zúžiť káder, lebo nie každý je v optimálnej pohode. Je dosť možné, že sa budeme točiť len šiesti – siedmi. No rozhodnutie bude na trénerovi.“

V piatok sa predstavia doma

3b Extraliga pokračuje cez víkend ďalším kolom. Bardejov privíta Starú Ľubovňu v piatok 22. januára o 20.00 hod. Momentálne má po 7. kole na konte päť víťazstiev a dve prehry.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bardejovskí futsalisti prehrali druhý zápas po sebe