BAM Poprad u posledného nezakopol

Nezaváhali. BAM Poprad vyhral na Cassovii o 10 bodov.
Nezaváhali. BAM Poprad vyhral na Cassovii o 10 bodov. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|18. nov 2015 o 00:00

Na palubovke posledného družstva súťaže, Cassovie Košice, vyhrali o desať bodov.

Basketbalistky extraligového nováčika z Popradu si na svoje konto pripísali ďalšie víťazstvo.

POPRAD. V prvom vzájomnom súboji triumfovali Popradčanky presvedčivo 83:47. V metropole východu ale nezačali práve najlepšie.

„Víťazstvo o desať bodov beriem. Rodilo sa veľmi ťažko. Zápas sme začali veľmi zle. Od úvodu sme sa museli doťahovať. Druhá štvrtina bola z našej strany výborná a to možno aj rozhodlo. Aj v druhom polčase prišlo poľavenie, no mali sme oveľa viac skúseností, ktoré nám pomohli. Jednoznačné to ale určite nebolo. Bojovnosť a nasadenie bolo veľmi dobré. To je veľké plus. Trápi nás úspešnosť streľby, produktivita. Aj keď dobre ubránime, nedávame koše, ktoré by sme mali premieňať,“ rozhovoril sa tréner BAM Poprad Igor Skočovski.

Spestria si prípravu

V extralige teraz nasleduje reprezentačná prestávka. Po nej sa BAM Poprad predstaví 28. novembra doma proti Piešťanským Čajkám.

„Cassovia hrala lepšie ako v prvom vzájomnom zápase. Hrala veľmi agresívne a nedovolila nám, aby sme sa rozbehli. Teraz dáme hráčkam dva dni voľno, nebudeme trénovať. Prípravu potom trochu spestríme, aby to nebolo zamerané iba na basketbal. Určite zaradíme aj plávanie, aby sme to trochu zmenili. Súťažný program bol dosť nahustený, teraz je ideálna príležitosť trochu si vyčistiť hlavu, aby sme neriešili len basketbal,“ dodal Igor Skočovski.

Výsledok – nedeľa: BK SOUŽ Cassovia Košice – BAM Poprad 53:63 (27:34), najviac bodov BAM PP: Petríková 17, Hadačová 11, Theinerová 8.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»BAM Poprad u posledného nezakopol