AS Rím s trojkou aj v Serii A

Sportnet|25. aug 2009 o 00:00

KOŠICE. Futbalisti talianskeho mužstva AS Rím, súper MFK Košice v play-off Európskej ligy UEFA, dopadli v talianskej lige podobne ako Košice.

V úvodnom kole Serie A prehrali Rimania na pôde FC Janov 2:3. Obom súperom sa teda v domácich súťažiach nedarilo. Zaujímavosťou je, že zverenci Luciana Spallettiho v priebehu štyroch dní inkasovali po druhý raz tri góly. Síce zakaždým na ihrisku súpera, no aj tak to trochu prekvapí.
AS nastúpil v Janove v podobnej zostave ako v Košiciach. Na zápas necestovali Cicinho, Juan, Doni, Mirko Vučinič, Júlio Baptista, Simone Perrotta, Stefano Okaka Chuka a vykartovaný Philippe Mexés.

FC Janov - AS Rím 3:2 (0:0)

Góly: 49. Criscito, 69. Zapater, 83. Biava - 54. Taddei, 64. Totti, ŽK: 32. Modesto, 40. Zapater, 52. Moretti, 74. Biava, 88. Palacio - 67. Andreolli, 82. Cassetti, 25 414 divákov. AS Rím: Artur - Motta, Andreolli (77. Riise), Burdisso, Cassetti - De Rossi, D. Pizarro - Taddei (71. Brighi), Menez, Guberti (75. Cerci) - Totti.

Luciano Spalletti, tréner AS: "Nemôžem na svojich chlapcov povedať nič zlé, pretože urobili všetko správne. Dostali sme síce tri góly, no chybu sme urobili iba pri tom rozhodujúcom, pri ďalších dvoch nás súper jednoducho prekabátil. Odohrali sme dobrý zápas proti kvalitnému mužstvu. Z viacerých uhlov pohľadu to bol pre nás dôležitý duel. Súper však dôslednejšie využíval svoje príležitosti, a preto vyhral."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»AS Rím s trojkou aj v Serii A