Ani zlepšený výkon spišskú nulu nezmazal

Nebolo to zlé, ale nestačilo. Spišiaci vytiahli na Bystričanov svoje osvedčené zbrane  - bojovnosť a nasadenie. Na silného súpera to nestačilo.
Nebolo to zlé, ale nestačilo. Spišiaci vytiahli na Bystričanov svoje osvedčené zbrane - bojovnosť a nasadenie. Na silného súpera to nestačilo. (Autor: jope)
Sportnet|28. okt 2013 o 00:00

Séria prehier basketbalistov Spišskej Novej Vsi pokračuje. S Bystricou opäť rozhodla nešťastná tretia štvrtina.



SP. NOVÁ VES. Neúspešnú päťzápasovú sériu bez víťazstva ťahali pred súbojom s Banskou Bystricou basketbalisti Spišskej Novej Vsi. Nádeje vkladali do sobotňajšieho stretnutia, čo bolo vidieť hlavne v prvom polčase. Spišiaci si vypracovali niekoľkobodový náskok, skúsení hostia do polčasu stihli vyrovnať na 1:1.

Nočnou morou pre Novovešťanov sú v tejto sezóne tretie štvrtiny. Tam sa „lámu“ zápasy. Aj Banská Bystrica dokázala rozhodnúť súboj práve v tretej štvrtine. Vyhrali ju o deväť bodov, vybudovali si náskok a ten si udržali do záverečnej sirény. V druhom domácom zápase sa Spišiaci ukázali v dobrom svetle, ale ani stále sa zlepšujúci výkon nulu v kolónke víťazstiev nevymazal.

„Od začiatku sezóny nehráme zle. Ani proti Bystrici prvý polčas nebol zlý, ale prvá základná päťka nemôže odohrať celý zápas. Veď niektorí hráči nemajú absolvovanú letnú prípravu. Hlavu hore, ideme ďalej,“ povedal po prehre 73:87 hráč BK 04 AC LB Spišská Nová Ves Štefan Bečarik.

„Znova a znova rozhodla tretia štvrtina. Upozorňoval som na to hráčov. Potom sme už len doťahovali, no súper si vedenie umne držal. No v závere nám nevyšli trojkové pokusy, plus chýbal hráč, ktorý by zobral na seba zodpovednosť a dával koše. Je vidieť, že sa zlepšujeme zo zápasu na zápas, ale tie tretie štvrtiny.....,“ skonštatoval tréner Spišiakov Milan Černický.




Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ani zlepšený výkon spišskú nulu nezmazal