Andrej Sekera je medzi hviezdami týždňa NHL

TASR|7. mar 2011 o 18:22

Kapitán Calgary Flames Jarome Iginla, slovenský obranca Buffala Andrej Sekera a brankár Montrealu Carey Price sa stali hviezdami týždňa v NHL.

NEW YORK. Kapitán Calgary Flames Jarome Iginla, slovenský obranca Buffala Andrej Sekera a brankár Montrealu Carey Price sa stali hviezdami uplynulého týždňa v zámorskej hokejovej NHL.

Iginla zaznamenal v sledovanom období osem bodov za päť gólov a tri asistencie. Kapitán plameňov sa stal desiatym hráčom NHL, ktorý dosiahol 30 a viac gólov v desiatich sezónach NHL po sebe.

Sekera pokračuje vo výborných výkonoch v drese Buffala. V piatom zápase zámorskej NHL za sebou zaznamenal dva body, v noci na pondelok prispel dvoma asistenciami k víťazstvu Sabres na ľade Minnesoty 3:2 po predĺžení. "Šable" sa vďaka zisku dvoch bodov posunuli v tabuľke Východnej konferencie na ôsme miesto zaručujúce účasť v play off.

Posledným oceneným je bývalý konkurent Jaroslava Haláka v drese Canadiens Price. Spoluhráčov prieviedol k výhram nad Tampou Bay, Floridou a Atlantou, pričom inkasoval len tri góly.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Andrej Sekera je medzi hviezdami týždňa NHL