Aj proti Saturnu s vlastencom

Sportnet|1. júl 2009 o 00:00

V poslednom štvrtom prípravnom stretnutí nášho mužstva na rakúskom sústredení sa MFK rozišiel s ruským klubom Saturn Moskovská oblasť po nerozhodnom výsledku 1:1 (1:1).

KOŠICE. O výsledku bolo rozhodnuté prakticky po štvrťhodine zápasu. Tak ako deň pred tým proti Šachťaru, aj tentoraz si Košičania strelili vlastenca. Prednosť tentoraz dostali tí hráči, ktorí v pondelok nehrali proti Šachťaru.

"Aj v zápase proti ruskému klubu sme výborne začali. V 11. minúte sme sa dostali do vedenia, keď Karaš predviedol peknú individuálnu akciu, obišiel aj brankára súpera a strelil gól. Pravda, ruské mužstvo veľmi rýchlo odpovedalo. Znova sme inkasovali smoliarsky po vlastnom góle - chorvátsky brankár Schreng, ktorého sme mali na skúške, vyrazil zblízka bombu súpera priamo do hlavy obrancu Mikuláša Tótha a odtiaľ smerovala do našej brány. Do konca zápasu sa už nezmenil stav, hoci šance na to boli na oboch stranách, my sme mali šťastie, keď ruský tím raz nastrelil brvno a raz žrď. Naše mladé mužstvo uhralo dobrý výsledok v kvalitnom zápase proti mimoriadne silnému súperovi. Celkovo môžeme vysloviť spokojnosť, na rakúskom sústredení sme odohrali štyri kvalitné zápasy. Tešíme sa na superpohárový zápas s bratislavským Slovanom, ktorý bude zároveň znamenať našu generálku pred štartom Corgoň ligy," povedal vedúci A-mužstva MFK Košice Ivan Kozák.

MFK Košice - Saturn Moskovská oblasť 1:1 (1:1)
Góly: 11. Karaš - 15. Tóth vlastný. MFK: Schreng - Tóth, Kaminský, Teixeira, Smrek - Hovančík - Serečin, Karaš, U. Matič, Čonka (46. Gál-Andrezly) - Ferreira (46. Hájnik).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Aj proti Saturnu s vlastencom