VIDEO: Na 20:0 dával ukážkovými nožnicami. Chceme postúpiť, odkazuje

Ivan Mriška|28. okt 2020 o 12:20

Michal Kanči z TJ Malčice strelil krásny gól.

MALČICE. Siedmej lige ObFZ Michalovce jasne kraľuje tím z Malčíc. Aj vďaka kanonierovi Michalovi Kančimu. Proti poslednému mužstvu tabuľky TJ Pusté Čemerné dával na 20:0 parádnymi nožničkami.

„Videl som, že ide dobrý center. Bol som otočený chrbtom k bráne, nedotiahol som na loptu. Preto som sa rozhodol pre takéto zakončenie a vyšlo to,“ prezradil strelec nožničiek Michal Kanči a pokračoval:

„Súpera sme rozbili. So spoluhráčmi sme sa predbiehali, kto dá viac gólov. Mne to veľmi nešlo, zahodil som množstvo šancí. Som preto rád za tento gól.“

Malčice majú po jedenástich kolách 31 bodov za 10 výhier a jednu remízu.

„Ambície sú vysoké, chceme postúpiť do šiestej ligy. Snažíme sa hrať disciplinovane, k čomu nás od začiatku nabáda aj tréner. Nekomunikujeme s rozhodcami, hráme ofenzívne. So spoluhráčmi sa rešpektujeme, sme výborná partia.

Škoda, že sa súťaž prerušila. Snáď na jar budeme opäť vo forme, podávať kvalitné výkony a podarí sa nám spečatiť spoločný ciel,“ prezradil Kanči.

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu. Ďakujeme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Na 20:0 dával ukážkovými nožnicami. Chceme postúpiť, odkazuje