VIDEO: Strelil krásny gól fortunaligistovi. Je to ako splnený sen, teší sa Robert Kútik

Ivan Mriška|16. sep 2020 o 12:00

Presný zásah venuje svojim dvom deťom.

JAKUB. Rozbieha sa, trafí dobre loptu a tá končí v sieti brankára z Fortuna ligy. Takto si to kedysi predstavoval futbalista piatoligového Jakuba. A stalo sa to.

Hráči z malej dedinky pri Banskej Bystrici podľahli ViOnu Zlaté Moravce/Vráble 1:8. Vysoká prehra ich mrzela, oslavovali však krásny gól Roberta Kútika.

Zdroj: Vypni TV

„Je to ako splnený sen. Krásny pocit, presne takto som si predstavoval. Počas korona prestávky som to trénoval. Som preto veľmi vďačný. Nie každý deň dáva dedinský futbalista gól fortunaligistovi. Venujeme ho svojim dvom deťom,“ po zápase povedal hrdý strelec gólu ŠK Sokol Jakub Robert Kútik.

Prehra podľa neho mohla byť nižšia, domáci však nestíhali kondične.

„Z ihriska som išiel za stavu 1:4 a keď som vyšiel zo sprchy, myslel som si, že mi oči vypadnú. Na tabuli bol stav 1:7. Škoda, mohlo to byť menej. Všetko je to o tréningu. My chodíme do práce a oni zarezávajú každý deň,“ dodal.

„Bez tréningov sa futbal hrať nedá. Máme dva za týždeň, ale nikdy sa poriadne nezídeme. Keby sme chodili pravidelne a všetci, určite z piatej ligy postúpime. Takto sa budeme motať len v strede tabuľky,“ prezradil kapitán Peter Vajda.

Napriek debaklu bol na svojich spoluhráčov hrdý. Za to, ako bojovali od prvej do poslednej minúty.

„Bol to pre nás veľký sviatok bez ohľadu na výsledok. Som hrdý, že sme zápas zorganizovali na vysokej úrovni. A šťastný, že sa fortunaligistom u nás páčilo. Po zápase s nami posedeli pri guláši a kofole, čo si veľmi vážime,“ dodal Vajda.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Strelil krásny gól fortunaligistovi. Je to ako splnený sen, teší sa Robert Kútik