II. liga – Podbrezovskú obranu vystužil Godál: Verím, že mužstvu pomôžem k naplneniu postupového cieľa

Branislav Sarňák|30. sep 2020 o 16:15

PODBREZOVÁ – Druholigista FK Železiarne Podbrezová získal pred víkendovým 11. kolom, v ktorom nastúpi v Púchove (sobota 3. októbra o 15.00 h), posilu do obrany. Tím železiarov vystužil skúsený zadák Boris Godál.

Rodák z Trenčína prichádza na Horehronie z cyperského AEL Limassol. „V cyperskom Limassole som sa nedohodol na pokračovaní spolupráce, a tak som sa musel poobzerať po novom pôsobisku. Podbrezová bola zo všetkých záujemcov najkorektnejšia, a tak som sa rozhodol prijať túto ponuku. Páči sa mi vízia klubu, jeho projekt a aj celková atmosféra, ktorá v klube vládne. Čo sa týka osobných cieľov, tak chcem najmä ostať zdravý a čo najviac hrať. Svojou prítomnosťou sa budem mužstvu snažiť pomáhať nielen na ihrisku, ale aj v kabíne. Verím, že mužstvu pomôžem k naplneniu postupového cieľa,“ povedal Boris Godál pre zpfutbal.sk. Tridsaťtriročný obranca má na konte 141 štartov vo Fortuna lige a v sezóne 2017/18 doviedol trnavský Spartak ako kapitán k zisku majstrovského titulu.

(Autor: SFZ)

„Od Borisa si sľubujeme skvalitnenie našej hry. Pri jeho prestupe okrem kvality, ktorú jednoznačne má, zavážil aj jeho ľudský rozmer. Dlhodobo sme boli v kontakte, vedeli sme, že nie sme pre neho prvá voľba, keďže Boris určite má aj na kvalitnejšie ligy. Nakoniec sa situácia vyvinula v náš prospech a my sme veľmi radi, že sme ho získali. S Borisom sme sa dohodli na dvojročnej spolupráci a verím, že nám pomôže naplniť naše ciele,“ vyhlásil pre klubový web generálny manažér FK Železiarne Podbrezová Miroslav Poliaček.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Podbrezovskú obranu vystužil Godál: Verím, že mužstvu pomôžem k naplneniu postupového cieľa