Zápas hviezd proti West Hamu napokon pre domácich

SITA|25. júl 2008 o 10:05

TORONTO 25. júla (SITA, AFP) - Výber hviezd zámorskej futbalovej Major League Soccer (MLS) zvíťazil vo štvrtkovom Zápase All-Star nad anglickým prvoligistom West Ham United najtesnejším rozdielom 3:2.

Po piaty raz od roku 2003 si hviezdy MLS prizvali na exhibičný duel uprostred sezóny zahraničný klub, pričom vo všetkých doterajších prípadoch sa z triumfu napokon tešili "Američania". Pred vypredaným hľadiskom štadióna v Toronte (20 844 divákov) strieľali tentoraz góly za výber MLS postupne Christian Gomez, Cuauhtemoc Blanco a Dwayne De Rosario, v drese "kladivárov" sa dvakrát presadil Dean Ashton.

Vo svojom premiérovom Zápase hviezd MLS sa predstavil aj anglický reprezentant David Beckham, ktorý si na svoje konto pripísal jednu gólovú asistenciu. "Každý hráč z nášho mužstva chcel zvíťaziť. Hovorili sme, že tento duel zoberieme vážne a napokon tomu tak aj bolo. Napriek tomu, že týždeň čo týždeň hrávame proti sebe, teraz sme dokázali, že vieme aj spolupracovať," povedal 33-ročný stredopoliar Los Angeles Galaxy, bývalá hviezda Manchestru United a Realu Madrid.

Nachádzate sa tu:
Domov