Za osem dní Spišiašky odohrali štyri ťažké zápasy

Nedeľa bola víťazná. V sobotu sa v Miskolci basketbalistkám zo Spiša nevydaril zápas, ale nahradili si to v nedeľu.
Nedeľa bola víťazná. V sobotu sa v Miskolci basketbalistkám zo Spiša nevydaril zápas, ale nahradili si to v nedeľu. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|4. nov 2013 o 00:00

V Miskolci dobre začali, zle skončili. Proti Slovanu doma to bolo opačne.



SP. NOVÁ VES. Už pred štartom nového ročníka bolo jasné, že na Spišiačky čaká ťažká sezóna, s množstvom náročných zápasov. Posledné dni a týždne to dokazujú.

Náročný týždeň

Za osem dní odohrali zverenkyne trénera Dávida Demečka štyri náročné stretnutia. Možno to stredajšie s Cassoviou bolo z kategórie „povinných jázd“, ale Košičanky na Spiši neboli odovzdanými súperkami.

V sobotu merali cestu Novovešťnanky do Miskolca (prehrali 69:80) a v nedeľu už hostili doma bratislavský Slovan, ktorý zdolali 84:66.

„Najťažší súboj bol ten nedeľňajší. Vôbec sme súpera nepodcenili, ale dovolili sme Slovanu dať ľahké koše a potom sa nás držali celý zápas. Únava tam bola, ale na ňu sa nevyhovárame. V Miskolci sme začali krásne. Všetko nám vychádzalo, dobre sme zakončovali. V druhej štvrtine prišli chyby, nedali sme ľahké koše, súperky sa hneď chytili. V druhom polčase mali dobrú obranu, cez ktorú sme sa ťažšie presadzovali. Proti Slovanu nám v nedeľu motivácia nechýbala. Sme však skvelý tím a to proti Bratislave rozhodlo,“ skonštatovala po zápase so Slovanom Bratislava hráčka Rucon Spišská Nová Ves Katarína Slimáková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Za osem dní Spišiašky odohrali štyri ťažké zápasy