Waddella nikto nekontaktoval ohľadom výmeny Hossu

SITA|6. feb 2008 o 12:24

ATLANTA 6. februára (SITA) - Posun v otázke nového kontraktu slovenského hokejistu Mariána Hossu zatiaľ nenastal a generálny manažér a tréner klubu NHL Atlanta Thrashers Don Waddell tvrdí, že ho nikto ...

ATLANTA 6. februára (SITA) - Posun v otázke nového kontraktu slovenského hokejistu Mariána Hossu zatiaľ nenastal a generálny manažér a tréner klubu NHL Atlanta Thrashers Don Waddell tvrdí, že ho nikto nekontaktoval ohľadom možnej výmeny hviezdneho útočníka. S blížiacim sa koncom prestupového obdobia by mal rásť záujem terajšieho zamestnávateľa trenčianskeho krídelníka o jeho výmenu za rovnocennú náhradu do iného klubu, v lete by ho totiž mohol stratiť bez nároku na odstupné. Atlanta si Hossu udrží v prípade podpisu novej zmluvy, ktorý je však zatiaľ v nedohľadne. "Tímy sa budú ozývať, ale ešte majú čas," povedal Waddell a k diskusiám s Hossovým agentom Ritchom Winterom dodal: "Rokujeme. Je to dlhý proces."

Po Waddellovej nedeľňajšej ceste do Montrealu sa začalo špekulovať, že by Hossa mal zamieriť práve do tamojšieho klubu Canadiens. Generálny manažér Thrashers však tieto tvrdenia odmieta a hovorí, že v kanadskom meste bol iba pre skautské povinnosti. "Rád chodím na zápasy. Vyberám si ich kdekoľvek, v Montreale som mal ideálnu možnosť vidieť jedno stretnutie," vyhlásil Waddell.

Nachádzate sa tu:
Domov