Zlý deň v práci? Trojica zlodejov ho chcela odkradnúť, legenda MMA zasiahla

Melvin Manhoef
Melvin Manhoef (Zdroj: Bellator MMA)
SvetMMA|30. mar 2022 o 13:39

Z pokusu o lúpež sa stala naháňačka na ceste.

LANDSMEER. Vytipovali si nesprávnu osobu. Zlodeji v holandskom meste Landsmeer pravdepodobne ani vo sne neočakávali, koho plánujú okradnúť. A táto chyba sa im nakoniec aj vypomstila.

Zatiaľ čo sa legendárny holandský kickboxer a bojovník MMA Melvin Manhoef pripravuje na májový súboj v organizácii Bellator, trojica miestnych zlodejov sa rozhodla vylúpiť jeho rodinný dom.

Manhoef prekvapil lupičov práve vo chvíli, keď sa pripravovali vstúpiť do domu.

Len čo si páchatelia uvedomili, že ich niekto sleduje, rozhodli sa utiecť. To by bol asi vo väčšine prípadov koniec príbehu.

45-ročný bojovník sa ale rozhodol prenasledovať zlodejov.

„Išiel som po nich, rukou prerazil zadné sklo na aute, ale nechytil som ich. Tak som na to išiel z bočnej strany, potom sa ale s autom dostali na cestu. Takto sa z toho stala naháňačka na ceste. Celá situácia vyvrcholila zrážkou,“ opisoval situáciu pre portál Vechtsportinfo.nl.

Známy bojovník zdôraznil, že vďaka záberom z bezpečnostných kamier už vedel, že sa o jeho dom zaujíma skupina zlodejov.

„Narazil som do nich autom. Vyšiel som z neho von a kričal som, aby otvorili okno na svojom aute. Nakoniec som to okno rozbil a vybral jedného chlapíka von.

Otvoril som dvere, druhý muž skončil na zemi. Kričal som, správal som sa naozaj ako blázon. Každý z nich poslúchol a držal sa na zemi. Vďaka pomoci ľudí zo susedstva sme zavolali políciu,“ uviedol.

Podľa slov zápasníka fyzicky neublížil ani jednej z podozrivých osôb.

Manhoef vyjadril sklamanie nad tým, že už pred časom miestnu políciu na podobnú hrozbu upozorňoval.

„Nemohol som to nechať tak, išli lúpiť tam, kde býva moja žena a deti. Môj inštinkt bol rýchly, a to chrániť moju rodinu. Ak sa pokúsiš urobiť niečo mojim blízkym, zaplatíš za to.

Ak kvôli tomu budem obvinený, čo s tým môžem robiť. Urobil som zlú vec, pretože som úmyselne narazil moje auto do ich vozidla. Chceli mi ale vykradnúť dom,“ povedal zápasník.

Manhoef sa má v máji, na turnaji americkej ligy Bellator MMA, proti Kubáncovi Yoelovi Romerovi rozlúčiť s profesionálnou kariérou v MMA.

Rozlúčkový súboj by pre túto chvíľu nemal byť ohrozený. Nejaký čas však bude trvať, kým sa Manhoefovi zahojí zranená ruka, ktorou prerazil sklo na aute.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zlý deň v práci? Trojica zlodejov ho chcela odkradnúť, legenda MMA zasiahla