Volejbalisti Prešova nastúpia proti Myjave v plnej sile

Plní očakávania. Prešovčania sú odhodlaní potešiť fanúšikov.
Plní očakávania. Prešovčania sú odhodlaní potešiť fanúšikov. (Autor: frk)
Michal Frank|13. mar 2013 o 00:00

Dnes čaká prešovských volejbalistov na domácej palubovke druhý zápas play-off. Chcú v ňom zopakovať víťazstvo z Myjavy.

Dnes o 18. hod. čaká prešovských volejbalistov na domácej palubovke druhý zápas play-off. Chcú v ňom zopakovať víťazstvo z Myjavy.

PREŠOV. Prvá výhra nad silnou Myjavou na jej pôde v tomto ročníku prišla v pravý čas. Prešovčania ju po ľútom boji zdolali až v tajbrejku. V domácom zápase tak majú psychickú výhodu, avšak séria ešte nekončí.

Volejbalisti VK Mirad PU Prešov potrebujú nad kopaničiarmi vyhrať ešte dvakrát, aby sa dostali do semifinále extraligy.

Domácich fanúšikov, ktorých v Športovej hale PU určite bude „plný dom“, môže tešiť, že všetci hráči domácich sú v poriadku a odhodlaní podať čo najlepší výkon.

„Všetci hráči sú v poriadku. V Myjave nastúpil aj Michal Hudák, ktorý si v predošlom zápase vyvrtol členok a hral spoľahlivo. Výborne zahral na poste univerzála Marcel Lux (predtým mal dlhšiu zdravotnú pauzu – pozn. red.), ktorý tímu vypomohol aj na prihrávke a v útoku. Netreba vyzdvihovať jednotlivcov, pretože hráči podali výborný kolektívny výkon,“ pochválil tréner Ľuboslav Šalata všetkých zverencov.

poliehať sa môže aj na tradičnú oporu, smečiara Petra Beňu, ktorý má výbornú formu, bieloruského nahrávača Škľara, ktorý sa už zohral s tímom, ale aj ďalších opôr základnej zostavy (Faron, Tholt, Mikita, libero Lampart či spomínaný Hudák). Zápasová prax nechýba ani náhradníkom.

Play-off je neúprosná časť súťaže. Kým nie je vyhrané všetko, nie je vyhrané nič a Myjava príde na východ Slovenska odčiniť domáci neúspech.

„Sériu sme dobre rozbehli, ale ešte zďaleka nekončí. Víťazstvo z Myjavy treba potvrdiť doma,“ zdôraznil Šalata.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Volejbalisti Prešova nastúpia proti Myjave v plnej sile