Víťazstvo rozdielom triedy v zápase tabuľkových susedov

Gólový moment. Útočník Topolian M. Kandala s (loptou) sa chystá skórovať do prázdnej brány, brankár Krásnej A. Csatlós sa už iba prizerá.
Gólový moment. Útočník Topolian M. Kandala s (loptou) sa chystá skórovať do prázdnej brány, brankár Krásnej A. Csatlós sa už iba prizerá. (Autor: Jaroslav Čúrny)
Sportnet|31. aug 2009 o 00:00

V zápase tabuľkových susedov medzi Topoľanmi a Krásnou nad Hornádom sa zrodilo jasné víťazstvo domácich 3:0, no herný obraz už taký presvedčivý nebol. Kým domáci dávali góly, hernú réžiu mali v rukách hostia. No bezúspešne.

TOPOĽANY. "Podarilo sa nám streliť dva rýchle góly, potom sme už iba výsledok kontrolovali, respektíve držali súpera na dištanc. Konečne sme sa viac zamerali na defenzívu a vyšlo to," vysvetlil stopér Topolian Štefan Grendel.

Bol pri dvoch góloch

Topoľany nastúpili bez dvoch svojich ofenzívnych tykadiel, M. Bačíka (absentuje už od druhého kola) a Miroslava Tótha. "Nahradili ich síce neskúsení mladíci, ale zabojovali a výsledkom je víťazstvo 3:0," poznamenal Štefan Grendel, ktorý bol pri dvoch gólových situáciách domácich. "Pri prvej ma perfektne uvoľnil Bubenko, bol som v rohu pokutového územia sám proti brankárovi. Bol tam kontakt a rozhodca nariadil penaltu, ktorú Bubenko premenil. Pri našom treťom góle som videl vpredu Kopku, ktorý už sám pred brankárom nezaváhal," vysvetlil jednoduchý recept.

Poriadne nabitý program

Obdivuhodné a zároveň alarmujúce je, že 42-ročný Štefan Grendel bol jedným z najlepších hráčov na ihrisku. Zaujímavé je aj to, že do Topolian dochádza na každý zápas z Dubnice nad Váhom. "Nielen ja, ale aj Braňo Bajza a Marek Bubenko. Sadneme do auta, frčíme na východ a hneď sa vraciame domov. Ja mám program nabitejší o to viac, že v piatok hrávam za Dubnicu sálovku, v sobotu vediem prvoligový starší dorast a v nedeľu už štartujem za Topoľany. Počas týždňa vediem dorastencov. Je to náročné, ale dá sa to zvládnuť," dodal nestarnúci matador.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Víťazstvo rozdielom triedy v zápase tabuľkových susedov