Vinné je už bez svojho najlepšieho strelca

Brankár Martin Bodnár. Opora Horoviec je vo Vinnom na skúške.
Brankár Martin Bodnár. Opora Horoviec je vo Vinnom na skúške. (Autor: Róbert Andrejov)
Sportnet|11. feb 2015 o 00:00

Miroslav Mesaroš sa vrátil do Močarian, skončil aj Emmanuel Tavarez. Na skúšku prišli viacerí hráči.

Miroslav Mesaroš sa vrátil do Močarian, skončil aj Emmanuel Tavarez. Na skúšku prišli viacerí hráči, v hre aj sústredenie.

VINNÉ. Viac ako týždeň sú už v príprave aj futbalisti Vinného, ktorí v tabuľke piatej ligy, skupiny zemplínskej, zimujú na výbornom druhom mieste.

Hráči spod Vinianskeho hradu odštartovali v pondelok 2. februára a za sebou už majú aj jednu zápasovú previerku.

Nestačili na Kalšu

Pod vedením trénerskej dvo– jice Dušan Kukuč – Juraj Fešovič bude piatoligista zarezávať dva alebo trikrát do týždňa, k tomu ešte treba prirátať aj prípravné duely.

„Trénujeme na umelej tráve v areáli jednej z michalovských základných škôl, v teréne alebo v telocvični vo Vinnom. Chceme popracovať predovšetkým na kondícii,“ povedal jeden z lodivodov Juraj Fešovič.

Doplnil ho Dušan Kukuč: „Máme v pláne aj krátke, zhruba štvordňové sústredenie, ktoré by sme radi absolvovali pri Košiciach. Je to zatiaľ v štádiu riešenia.“

V závere prvého týždňa prípravy odohrali hráči OŠK prvé prípravne stretnutie, v ktorom v sobotu na umelej tráve v Michalovciach podľahli poprednému celku štvrtej ligy skupiny Juh Kalši 0:3.

„Najbližšie sa stretneme opäť v Michalovciach s Močaranmi. Čo sa týka generálky na ligu, tak tú by sme mali odohrať s Palínom,“ pokračovali tréneri.

Odišla polovica gólov

V úvodnom zimnom vystúpení mohli kormidelníci vidieť v akcii aj viaceré nové tváre v tíme, ktoré prišli na skúšku.

„Testujeme približne osem hráčov z rôznych klubov, o konkrétnych menách by sme ešte neradi rozprávali, uvidíme, koľkí sa osvedčia. Veríme, že aspoň polovica z nich by sa mohla osvedčiť a ostať v kádri.“

Z jesenného tímu opustili Vinné dvaja hráči, ktorým skončili hosťovania - skúsený Senegalčan Emmanuel Tavarez sa vrátil do Slivníka a kanonier Miroslav Mesaroš do Močarian.

„Zháňane hráčov do každej formácie,“ hovorili Kukuč s Fešovičom, ktorí chcú mužstvo pripraviť v zime čo najlepšie, aby v jarných bojoch nadviazalo na výkony v prvej časti sezóny.

Jeden z hráčov, ktorí sú v OŠK na skusoch, je aj brankár Martin Bodnár z Horoviec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vinné je už bez svojho najlepšieho strelca