Villa oslávil návrat gólom

SITA|8. sep 2012 o 11:33

Španielsko si v príprave poradilo so Saudskou Arábiou hladko 5:0

.

MADRID. Španielsky futbalový útočník David Villa sa vrátil do reprezentačného tímu po zranení a hneď skóroval, jeho spoluhráč Fernando Torres oslávil 100. štart za národné mužstvo víťazstvom 5:0 nad Saudskou Arábiou.

V Pontevedre potvrdili úradujúci majstri sveta a Európy úlohu favorita. Barcelonský zakončovateľ Villa si vlani na MS klubov zlomil nohu a prišiel o účasť na Eure 2012.

V piatok večer naskočil do zápasu z lavičky a v 63. min skóroval z pokutového kopu. Bol to jeho 52. zásah v reprezentačnom tíme, ktorého je historicky najlepším kanonierom. Dva góly pridal Pedro, po jednom strelili Santi Cazorla a Xavi.

"Teším sa, že som sa vrátil, skutočne mi reprezentačné zápasy chýbali. A nielen stretnutia, ale aj pobyt s tímom a atmosféra v ňom. Minulosť a problémy musím hodiť za hlavu a už sa teším na ďalšie súboje," povedal Villa pre Španielsku televíziu.

Fernando Torres nastúpil na 100. zápas v reprezentácii s kapitánskou páskou. Métu 100 štartov dosiahol ako šiesty Španiel, z hráčov s týmto počtom sa mu to podarilo ako najmladšiemu. Dvadsaťosemročného útočníka Chelsea striedal v 53. min práve Villa.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Villa oslávil návrat gólom