Veľké Revištia sa vlastnými chybami pripravujú o body

Sportnet|25. apr 2013 o 00:00

Veľké Revištia na prvé jarné víťazstvo stále čakajú, v štyroch zápasoch získali iba jeden bod.



VEĽKÉ REVIŠTIA. Z piateho miesta prepad až na jedenáste. Veľké Revištia najprv po vystúpení Krásnej zo súťaže prišli o šesť bodov a následne im nevyšiel ani vstup do jarnej časti.

Štvrtoligový nováčik si v doterajších štyroch dueloch odvety na svoje konto pripísal iba jediný bod a razom sa ocitol v spodnej časti tabuľky. Tréner mužstva Emil Sudimák tak na premiérové víťazstvo na novom pôsobisku stále čaká.

Presilovky nevyužili

Jarnú ouvertúru absolvovali Zemplínčania na pôde Bardejovskej Novej Vsi (0:3), súboj s michalovskou rezervou im odložili, tak nasledoval duel v Barci (2:3), dohrávka v Stropkove (0:1) a naostatok remíza s Vyšným Opátskym (1:1).

„Na ihrisku lídra boli proti nám nariadené tri penalty a dohrávali sme aj bez vylúčeného Viňanského. Bol to špecifický zápas. Následne však v Barci sme hrali dlho o jedného hráča viac, po dvoch hrubých chybách sme inkasovali, dokázali sme vyrovnať, ale prišla ďalšia naša hrúbka a tretí domáci gól. V Stropkove sme chybovali štvrťhodinu pred koncom a tiež sme dostali zbytočný gól. A naposledy doma sme opäť nevyužili početnú prevahu a iba sme remizovali,“ vrátil sa doterajším jarným vystúpeniam lodivod mužstva Emil Sudimák.

Chýba im trpezlivosť

„Tieto výsledky nevplývajú na mužstvo najlepšie a nie sme s nimi spokojní. Avšak hanbiť sa nemusíme, v Barci i s Vyšným Opátskym sme boli lepším tímom a mali sme proti nim uspieť,“ uviedol tréner TJ.

„Našou slabinou je defenzívna hra mužstva. Doplácame na taktické chyby, často otvárame obranu a potom to súper využije. Hráčom chýba väčšia trpezlivosť, za každú cenu chcú útočiť a streliť gól. Chýba nám aj trošku viac šťastia.“

S Veľkými Revištiami tak E. Sudimák ešte nevyhral. V nedeľu nastúpia jeho zverenci v Haniske, potešia ho konečne troma bodmi?

„Súper má svoju kvalitu, máme pred ním rešpekt, ale nebojíme sa ho. Pre trest nenastúpi Miloš Adam, no aj napriek tomu verím, že podáme dobrý výkon a zabodujeme.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Veľké Revištia sa vlastnými chybami pripravujú o body