V utorok sa rozbehne i nemajstrovská vetva, v akcii aj Slováci

TASR|28. júl 2009 o 00:00

Futbalová Liga majstrov 2009/2010 pokračuje dnes a v stredu prvými zápasmi 3. predkola, ktoré bude tvoriť 5 zápasov nemajstrovskej vetvy a 10 duelov majstrovskej časti. V časti pre šampiónov, z ktorých vzíde 5 postupujúcich do play-off, má miesto aj slove

BRATISLAVA. nský majster Slovan Bratislava, ktorý hostí v stredu Olympiakos Pireus (20.00 hod.), v hre budú na ostatných trávnikoch aj ďalší slovenskí futbalisti.

Dnes sú na programe štyri stretnutia, medzi nimi aj domáci duel Sparty Praha proti ďalšiemu gréckemu zástupcovi Panathinaikos Atény. V kádri "rudých", ktorým v minulom roku práve Panathinaikos zahatal cestu do skupinovej fázy LM, budú čakať na svoju príležitosť Matúš Kozáčik s Igorom Žofčákom, momentálne maróduje so zranením kolena Juraj Kucka.

Stredajší itinerár ponúkne aj stretnutie APOEL Nikózia - Partizan Belehrad, v domácom drese by sa mohol predstaviť i Mário Breška, v rovnakom čas o 19.00 h vybehnú na ihrisko Šeriffu Tiraspol futbalisti českého majstra Slavie Praha v kádri s Matejom Krajčíkom, Petrom Grajciarom a stále aj s Milanom Ivanom, ktorého intenzívne lanári Slovan. Rakúsky majster Red Bull Salzburg privíta Dinamo Záhreb, domácim by mal pomáhať prejsť cez silného súpera aj stredopoliar Dušan Švento. Zdatného protivníka bude mať i FC Temešvár (Miloš Brezinský, Balázs Borbély, Marián Čišovský) v podobe víťaza minuloročnej poslednej edície Pohára UEFA Šachtaru Doneck. Stredajší program uzavrie stretnutie Sportingu Lisabon s Twente Enschede, hosťujúci tím by mala k bodu alebo bodom posunúť aj letná posila Miroslav Stoch, jeho spoluhráč Andrej Rendla po ťažkostiach s kolenom ešte nie je zdravotne v poriadku.

Program prvých zápasov 3. predkola Ligy majstrov 2009/2010 (časy v SELČ)

UTOROK:

  • Majstrovská vetva

17.00 FC Aktobe - Maccabi Haifa

17.00 FK Baku - Levski Sofia

  • Nemajstrovská vetva

20.00 Sparta Praha - Panathinaikos Atény

20.45 Anderlecht Brusel - Sivasspor

STREDA:

  • Majstrovská vetva

17.00 FK Ventspils - BATE Borisov

18.00 Levadia Tallinn - DVSC Debrecín

19.00 APOEL Nikózia - Partizan Belehrad

19.00 Šeriff Tiraspoľ - Slavia Praha

20.00 SLOVAN BRATISLAVA - Olympiakos Pireus

20.15 FC Zürich - NK Maribor

20.15 FC Kodaň - Stabaek

20.30 Red Bull Salzburg - Dinamo Záhreb

  • Nemajstrovská vetva

19.00 Šachtar Doneck - FC Temešvár

20.45 Celtic Glasgow - Dinamo Moskva

21.45 Sporting Lisabon - FC Twente Enschede

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V utorok sa rozbehne i nemajstrovská vetva, v akcii aj Slováci