V Ružomberok na zápas SP špeciálna akcia

SITA|15. sep 2007 o 08:43

RUŽOMBEROK 15. septembra (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na stretnutie 2. kola Slovenského pohára, ktoré sa uskutoční v utorok 18. septembra o 15.30 ...

RUŽOMBEROK 15. septembra (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na stretnutie 2. kola Slovenského pohára, ktoré sa uskutoční v utorok 18. septembra o 15.30 h. Súperom domáceho MFK bude Dukla Banská Bystrica. V rámci zápasu sa uskutoční akcia „1=2? U nás ÁNO!“ Dvaja študenti, ktorí sa preukážu preukazom ISIC zaplatia za jeden lístok a dostanú dva. Táto akcia platí pre všetky sektory.

Vstup zadarmo budú mať na futbalový zápas aj majitelia permanentných vstupeniek na sezónu 2007/2008. Hodinu pred zápasom a takisto počas neho bude otvorený nový fanshop, v ktorom si fanúšikovia budú môcť zakúpiť množstvo futbalových suvenírov MFK Ružomberok.

Počas polčasovej prestávky sa uskutoční modelovaný zápas medzi ženským výberom MFK a predstaviteľmi oficiálneho fanklubu MFK Ružomberok Ruža fans.

Všetci futbaloví priaznivci sú srdečne pozvaní, aby pomohli našim chlapcom kpostupu do ďalšieho kola Slovenského pohára!


Agentúru SITA informoval Michal Mertinyák, obchodný riaditeľ MFK Ružomberok


Nachádzate sa tu:
Domov