V macedónskej nominácii na Slovákov až štyria noví hráči

SITA|9. okt 2011 o 19:47

Tréner macedónskej futbalovej reprezentácie John Toshack musel urobiť niekoľko zmien vo svojej pôvodnej nominácii na utorňajší zápas v B-skupine kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy proti Slovensku.

SKOPJE.

Waleskému koučovi chýba trojica hráčov, ktorí dostali karty v piatkovom dueli proti Arménsku (1:4) Veliče Šumulikoski, Goran Popov a Mirko Ivanovski.

Pre zranenie nezasiahnu do hry ani Goran Pandev a Daniel Georgievski. Ich miesta v národnom výbere zaujala štvorica reprezentantov do 21 rokov: Stefan Spirovski, Samir Fazli, Stefan Ristovski a Stole Dimitrievski.

"Som veľmi nespokojný s tým, v akom svetle sa ukázali niektorí moji zverenci v dueli proti Arménsku. Dostali sme zbytočne niektoré karty. Je veľmi ťažké dosiahnuť dobré výsledky, keď nám v každom zápase chýbajú traja hráči základnej zostavy. Sme však profesionáli a verím, že sa mi podarí dať dokopy proti Slovensku konkurencieschopný tím. Nechce sa mi veriť , že niektorí hráči si nechali udeliť žlté karty naschvál. Ak je to tak, môžu zbaliť a už ich nikdy nechcem vidieť v reprezentácii," uviedol na nedeľňajšej tlačovej konferencii nahnevaný Toshack.

Ako je známe Slovensko ani Macedónsko už nemôžu postúpiť na ME 2012. Ich vzájomný duel je na programe v utorok 11. októbra od 19.45 h V Skopje.

ico

Aktualizovaná nominácia macedónskej reprezentácie na zápas proti Slovensku (Skopje, 11. októbra) v B-skupine kvalifikácie o postup na ME 2012:

Brankári: Martin Bogatinov (Karpaty Ľvov/Ukr.), Tomislav Pačovski (Germinal Beerschot/Belg.), Stole Dimkitrevski (FK Rabotnički).

Obrancovia: Nikolče Noveski (1. FSV Mainz 05/Nem.), Vanče Šikov (Volyň Luck/Ukr.), Vlade Lazarevski (Amiens SC/Fr.), Daniel Mojsov (FK Vojvodina/Srb.), Alexandar Lazevski (Partizan Belehrad/Srb.), Daniel Georgievski (HNK Šibenik/Chor.), Igor Mitreski (Netfči Baku/Azerb.), Robert Petrov (Azal Baku/Azerb.).

Stredopoliari: Muchamed Demiri (FC Thun/Švaj.), Vlatko Grozdanoski (Vardar Skopje), Muarem Muarem (Rabotnički Skopje), Muchamed Useini (KF Škendija), Mario Gjurovski (Metalurg Doneck/Ukr.), Stefan Spirovski (Borac Čačak/Srb.), Stefan Ristovski (FC Crotone/Tal.)

Útočníci: Ivan Tričkovski (APOEL Nikózia/Cyp.), Samir Fazli (Heernveen/Hol).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»V macedónskej nominácii na Slovákov až štyria noví hráči