V Dubaji si finále zahrajú Wozniacka a Kuznecovová

SITA|19. feb 2011 o 18:06

Vo finále dvojhry na turnaji WTA Dubai Duty Free Tennis Championships v Dubaji sa stretnú dánska tenistka Caroline Wozniacka a Ruska Svetlana Kuznecovová.

DUBAJ. Vo finále dvojhry na turnaji WTA Dubai Duty Free Tennis Championships v Dubaji v SAE (Premier 5, dotácia 2,05 milióna USD, tvrdý povrch Decoturf II vonku) sa stretnú dánska tenistka Caroline Wozniacka a Ruska Svetlana Kuznecovová.

Turnajová a od najbližšieho pondelka opäť už aj svetová jednotka Wozniacka si v úvodnom sobotňajšom semifinálovom stretnutí poradila s bývalou prvou hráčkou počítačového poradia Srbkou Jelenou Jankovičovou 7:5, 6:3. Dvadsaťročná Dánka zdolala o päť rokov staršiu Srbku v piatom vzájomnom súboji prvýkrát. V nedeľu bude Wozniacka bojovať už o trinásty turnajový titul kariéry vo dvojhre. Dvojnásobná grandslamová šampiónka Kuznecovová nasadená ako šestnásta si v druhom semifinále poradila s Taliankou Flaviou Pennettovou (11.) 6:4, 6:4. Bývalá svetová dvojka Kuznecovová bude útočiť na svoj štrnásty singlový titul. Šampiónka si pripíše prémiu 360 000 USD a 900 bodov do rebríčka.

Dvojhra - semifinále - súhrn:

Caroline Wozniacka (Dán.-1) - Jelena Jankovičová (Srb.-6) 7:5, 6:3

Svetlana Kuznecovová (Rus.-16) - Flavia Pennettová (Tal.-11) 6:4, 6:4

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»V Dubaji si finále zahrajú Wozniacka a Kuznecovová