US Open bude bez Tsongu a Haasa

Jo-Wilfried Tsonga
Jo-Wilfried Tsonga (Autor: ap)
SITA|21. aug 2010 o 12:07

NEW YORK 21. augusta (SITA) - Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga a pôvodom nemecký Američan Tommy Haas pribudli k hráčom, ktorí napriek právu štartu v hlavnej súťaži dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom ...

NEW YORK. Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga a pôvodom nemecký Američan Tommy Haas pribudli k hráčom, ktorí napriek právu štartu v hlavnej súťaži dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (30. augusta - 12. septembra) na základe postavenia vo svetovom rebríčku k 19. júlu už nefigurujú medzi prihlásenými hráčmi.

O účasť sa formálne stále uchádza obhajca trofeje Juan Martin Del Potro z Argentíny, ktorý naposledy hral v januári a zotavuje sa po operácii pravého zápästia.

Po spomenutých štyroch škrtoch je Karol Beck ôsmy pod čiarou a stále platí, že takmer určite sa nevyhne kvalifikácii. Tsonga pre problémy s ľavým kolenom absentuje v súťažnom dianí od Wimbledonu. Haas, ktorý sa v novembri stane otcom, absolvoval v marci operáciu v bedrovej oblasti.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open bude bez Tsongu a Haasa