Turnaj WTA Tour v Memphise - Double pre Davenportovú

SITA|2. mar 2008 o 09:10

MEMPHIS 2. marca (SITA) - Dvojnásobným úspechom domácej Lindsay Davenportovej sa skončil tenisový turnaj WTA Tour The Regions Morgan Keegan Championships & The Cellular South Cup v americkom Memphise ...

MEMPHIS 2. marca (SITA) - Dvojnásobným úspechom domácej Lindsay Davenportovej sa skončil tenisový turnaj WTA Tour The Regions Morgan Keegan Championships & The Cellular South Cup v americkom Memphise (Tier III, dotácia 175 000 USD, tvrdý povrch Plexipave v hale). Tridsaťjedenročná bývalá svetová jednotka si ako štvrtá nasadená hráčka poradila vo finále dvojhry s päťkou podujatia Oľgou Govorcovovou z Bieloruska hladko 6:2, 6:1 a na svoje konto si pripísala už 55. singlový titul v kariére, po Aucklande druhý v roku 2008. Rodáčka z kalifornského Palos Verdes Davenportová si potom po boku tiež skúsenej krajanky Lisy Raymondovej zabezpečila prvenstvo aj vo štvorhre, keď vo finále zdolali ďalšiu americkú dvojicu Angela Haynesová, Mashona Washingtonová 6:3, 6:1.

Lindsay Davenportová je po Ruske Dinare Safinovej (tej sa to po podarilo v januári 2007 na turnaji v austrálskom Gold Coast) prvou hráčkou, ktorá na jednom podujatí WTA Tour vyhrala súčasne singlovú i deblovú súťaž.


Dvojhra - finále:

Lindsay Davenportová (4-USA) - Oľga Govorcovová (5-Biel.) 6:2, 6:1


Štvorhra - finále:

Lindsay Davenportová, Lisa Raymondová (3-USA) - Angela Haynesová, Mashona Washingtonová (USA) 6:3, 6:1


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Turnaj WTA Tour v Memphise - Double pre Davenportovú