Treťoligový líder uspel pod Vihorlatom

Sninčania siahali na bod. Na kvalitného súpera však nakoniec nestačili.
Sninčania siahali na bod. Na kvalitného súpera však nakoniec nestačili. (Autor: MFK Snina)
Sportnet|5. apr 2016 o 00:00

V 20. kole III. ligy Východ privítali v Snine lídra z Krásnej.

Bez viacerých zranených hráčov boli šance na úspech proti kvalitnému súperovi minimálne. Aj napriek tomu Sninčania siahali po dobrom výkone na bod.

SNINA. Sninčania privítali v nedeľu pod Vihorlatom lídra III. ligy, celok FK Krásna. Aj keď Sninčanom chýbali viacerí hráči základnej zostavy, lídra tabuľky sa nezľakli.

Úvodné minúty patrili hosťom, ktorí skúšali Lojkovu pozornosť strelami z diaľky, no domáci brankár si miesto zastal. Paradoxne mohli ísť do vedenia domáci, keď si na rohový kop Skvašíka výborne naskočil Vyshnevskyi, no hlavou netrafil priestor brány hostí.

V prvom polčase zaujala strela Skvašíka, ktorá ale priestor brány hostí minula a taktiež tutovka Vyshnevského, ktorý nevyžil zaváhanie brankára hostí. Hostia to na Lojku skúšali aj strelami z trestných kopov, no ten bol pozorný.

Vedenia sa ujali po hodine hry hostia krásnym gólom Patrika Horňáka, ktorý strelou k žrdi z 20 metrov nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu.

Sninčania mohli vyrovnať, no šance Skvašíka a Jankaja zostali nevyužité. Záver patril futbalistom Krásnej, ktorí tesne pred koncom spálili dve vyložené šance.

MFK Snina – FK Krásna 0:1 (0:0)

Gól: Patrik Horňák

ŽK: Popovič

Rozhodoval: Michalik, 450 divákov

Snina: Lojka, Karľa, Hreha, Ferko, Vyshnevskyi, Jankaj, Popovič, Hanc, Bodnár, Haburaj, Skvašík (Kira, Matús)

[content type="avizo-clanok" id="8164847" url-type="sme-article"][/content]

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Treťoligový líder uspel pod Vihorlatom