Tréner Pavel Hapal podpísal zmluvu s MŠK Žilina

Pavel Hapal
Pavel Hapal (Autor: ČTK)
SITA|1. jún 2009 o 13:42

Nový hlavný kormidelník opätovného slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina Pavel Hapal v pondelok dopoludnia podpísal kontrakt so svojím novým zamestnávateľom.

ŽILINA. Onedlho 40-ročný (nar. 27. júla 1969) český lodivod sa s vedením "žlto-zelených" už v polovici minulého týždňa ústne dohodol na vzájomnej spolupráci, pondelňajší podpis zmluvy tak už bol len formalitou.

"Ide o kontrakt na dobu neurčitú, ktorý sme definitívne spečatili dnes predpoludním. Bola to však naozaj už len drobnosť, keďže sme boli dohodnutí. S pánom Antošíkom sme si podali ruky, takže tam už nebol priestor na žiadne špekulácie," povedal pre agentúru SITA bývalý československý a český internacionál Pavel Hapal.

Bývalý hráč Sigmy Olomouc, Dukly Praha, Bayeru Leverkusen, CD Tenerife, Sparty Praha, Českých Budějovíc a Jakubčovíc pôsobil na Slovensku v sezóne 2007/08, keď priviedol futbalistov FC Nitra k 3. miestu v Corgoň lige. "Som veľmi rád, že môžem trénovať jedno z dlhodobo najlepších mužstiev na Slovensku. Dôležité budú určite aj výsledky, no predovšetkým kvalitná hra, ktorá sa bude páčiť žilinským fanúšikom. O konkrétnych cieľoch by som nechcel veľmi hovoriť, to je skôr parketa pre vedenie klubu. Bonusom je určite aj pôsobenie tímu v Európskej lige UEFA v nasledujúcej sezóne," vyhlásil Pavel Hapal, ktorý so svojimi novými zverencami začne letnú prípravu presne o dva týždne, v pondelok 15. júna. "O tom, aké zmeny nastanú v hráčskom kádri, rozhodneme až po tomto termíne. O určitých pohyboch v kádri sme sa samozrejme už bavili, vieme, na ktorých postoch potrebujeme mužstvo doplniť. V tejto chvíli však ešte nebudeme robiť žiadne závery," dodal P. Hapal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Tréner Pavel Hapal podpísal zmluvu s MŠK Žilina