Trebišovčania zajtra hrajú opäť doma

Jaroslava Capka trápi svalové zranenie. Zajtra asi nenastúpi.
Jaroslava Capka trápi svalové zranenie. Zajtra asi nenastúpi. (Autor: Róbert Andrejov)
Sportnet|24. aug 2012 o 00:00

Po Lipanoch ich čaká ďalší silný súper, ktorým je Poprad. Radi by opäť zvíťazili.



TREBIŠOV. Presne po týždni sa na svojom ihrisku opäť predstavia futbalisti Slavoja Trebišov.

V zajtrajšom stretnutí 4. kola III. ligy Východ privítajú mužstvo Popradu, ktoré má rovnako ako Zemplínčania na svojom konte šesť bodov. Úvodný výkop súboja je naplánovaný na 17. hodinu.

V uplynulom kole pricestovali do Trebišova Lipany, ktoré boli bez prehry. Slavoj sa však silného súpera nezľakol a po výbornom výkone ho zdolal 3:2 (2:2).

„Po zápase ľudia hovorili, že už dlho taký kvalitný duel v Trebišove nevideli. Prvú polhodinu sme hrali veľmi dobre a strelili sme dva krásne góly. Súper však v rozmedzí troch minút skóre vyrovnal, a tak sa začínalo odznovu. Z penalty sa nám podarilo zaznamenať tretí gól, ktorý bol víťazný. V obojstranne kvalitnom zápase nevyhral lepší, ale šťastnejší,“ skonštatoval tréner víťazného celku Vladimír Rusnák ml., ktorého zverencov odmenili diváci po zápase búrlivým potleskom.

Zohraté mužstvo

Trebišovčania sa už teraz plne sústredia na svojho ďalšieho protivníka, ktorým zajtra bude FK Poprad. Ten naposledy doma v lige nestačil na košickú Lokomotívu, takže na Zemplín určite príde stratené body získať späť.

„Popradčania majú skúsených hráčov, spolu hrajú už pár sezón. Je to vyzreté a zohraté mužstvo, takže nás rozhodne nečaká ľahký zápas,“ uviedol na margo zajtrajšieho súpera V. Rusnák. Hráči spod Tatier počas týždňa ešte dohrávali zápas 1. kola Slovnaft cupu v Martine, kde zvíťazili 3:1.

Kým Popradčania bojovali na pohárovom fronte, Slavoj počas týždňa poctivo trénoval, aj keď iba v oklieštenom zložení.

„Máme viacero maródov, už proti Lipanom nenastúpil Jozef Vaľko a cez polčas išiel dole aj Jaroslav Capko. Obaja majú svalové zranenia a pravdepodobne nenastúpia ani zajtra. Káder nemáme široký, hrať budú tí, ktorí budú k dispozícii. Napriek tomu, chceme proti Popradu potvrdiť ťažko vydreté body z minulého týždňa a opäť predviesť dobrý futbal,“ dodal na záver V. Rusnák, ktorý proti ŠK Odeva dal v zostave prvýkrát príležitosť aj obrancovi Zoltánovi Cibuľovi z Banskej Bystrice.

Bývalý mládežnícky reprezentant prišiel do Slavoja na hosťovanie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Trebišovčania zajtra hrajú opäť doma