Tittel mu sľúbil čas do konca sezóny, Chovanec cíti podraz

Jozef Chovanec (vľavo) a Dušan Tittel na predsezónnej tlačovej konferencii. Tréner tvrdí, že ho generálny riaditeľ klubu podrazil.
Jozef Chovanec (vľavo) a Dušan Tittel na predsezónnej tlačovej konferencii. Tréner tvrdí, že ho generálny riaditeľ klubu podrazil. (Autor: TASR)
SITA|9. apr 2015 o 09:51

Som človek, ktorý si ctí a drží dohody. S generálnym riaditeľom Dušanom Tittelom znela jasne - do konca sezóny máme čas a priestor na vyskúšanie hráčov či herných systémov, prezradil Chovanec.

BRATISLAVA. Bývalý tréner futbalistov Slovana Bratislava Jozef Chovanec sa o svojom prepustení dozvedel v pondelok z tlačovej správy klubu. A cíti sa podrazený zo strany generálneho riaditeľa klubu Dušana Tittela.

Uviedol to v rozhovore pre štvrtkové vydanie denníka Šport.

Slovan viedol v celkovo dvadsaťjeden súťažných zápasoch. Prehral až jedenásť, len deväťkrát sa tešil z víťazstva.

"Rozprával som sa s Petrom Kašparom. Dohodli sme sa, že po návrate do Bratislavy si sadneme a celú situáciu rozoberieme. O hodinu a pol neskôr mi volal asistent a povedal mi, že sme v Slovane skončili," vrátil sa k svojmu odvolaniu Chovanec.

"Takéto riešenie nepovažujem za optimálne. Som človek, ktorý si ctí a drží dohody. S generálnym riaditeľom Dušanom Tittelom znela jasne - do konca sezóny máme čas a priestor na vyskúšanie hráčov či herných systémov. Po zimnom odchode veľkého počtu futbalistov sme ho potrebovali. Tittel však odrazu zmenil názor."

Zo strany majiteľa Slovana Ivana Kmotríka krivdu necíti. S ním sa o svojom odchode z klubu ani nestihol porozprávať.

"Cítim sa podrazený zo strany Dušana Tittela, nie však zo strany pána majiteľa, ktorý sa venuje futbalu srdcom a dáva mu veľa," povedal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Tittel mu sľúbil čas do konca sezóny, Chovanec cíti podraz