Teplička má šiestoligový osud vo svojich rukách

Veľký boj o šiestu ligu. Tepličanov zachránia len tri body v súboji s Popradom B.
Veľký boj o šiestu ligu. Tepličanov zachránia len tri body v súboji s Popradom B. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|12. jún 2014 o 00:00

S ostatnými súpermi o záchranu majú lepšie vzájomné zápasy, ale doma musia v poslednom kole bodovať naplno.



TEPLIČKA. Posledným 26. kolom skončí zaujímavý súťažný ročník 2013/2014 v 6. lige Podtatranskej. Kluby do deviateho miesta už majú účasť aj pre ďalšiu sezónu istú.

S najväčšou pravdepodobnosťou so šiestoligovou súťažou sa rozlúčia tri tímy. Osud Harichoviec a Margecian je už spečatený. Neistota vládne v Tepličke, ktorá iskierku nádeje vykresala remízou 1:1 v Margecanoch.

„Bol to pre nás zlatý bod. Opäť sme nastúpili bez štyroch hráčov základnej zostavy a s troma dorastencami. Tak ako pred stretnutím avizoval šéf margecianskeho klubu, žiadne zákulisné ťahy neprichádzali do úvahy. Hralo sa hore dole a pre divákov to bol atraktívny zápas. Nás výsledok 1:1 veľmi potešil, lebo tento bod nás udržal v boji o záchranu,“ skonštatoval tréner Tepličky Vladimír Hudáček.

Posledné kolo

V poslednom kole hostia o záchranu bojujúci Tepličania rezervu Popradu. Predzápasová matematika je viac než jasná – len víťazstvo im zaručí šiestoligovú príslušnosť aj naďalej.

„Máme to len vo svojich rukách. Vyzerá to tak, že len traja pôjdu dole. Na nič a nikoho sa spoliehať nemôžeme. So všetkými súpermi v boji o záchranu, či to už je Levoča, či Hranovnica máme lepšie vzájomné zápasy. Ako som už povedal, je to len a len na nás, ako sa v nedeľu popasujeme o tri body na záchranu,“ zdôraznil tréner Tepličky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Teplička má šiestoligový osud vo svojich rukách