Tatran hrá dnes s Boracom v Banji Luke

Nabitý program. Doma sa dlho neohriali.
Nabitý program. Doma sa dlho neohriali. (Autor: Veronika Janušková)
Sportnet|20. mar 2013 o 00:00

Hádzanári Tatrana Prešov hrali minulý týždeň v Košiciach, v Doboji v Bosne a Hercegovine a v nemeckom Mannheime.

Hádzanári Tatrana Prešov sa doma dlho neohriali. Minulý týždeň hrali v pondelok slovenskú extraligu v Košiciach, v stredu SEHA ligu v Doboji v Bosne a Hercegovine a v sobotu Pohár EHF v nemeckom Mannheime.

PREŠOV. Výprava Prešovčanov sa z putovania cestami v Maďarsku, Bosne a Hercegovine, Chorvátsku, Slovinsku, Rakúsku a Nemecku, vrátila minulú nedeľu popoludní.

Predvčerom počas dňa mužstvo trénera Romana Lamača regenerovalo, aby neskoro večer mohlo vyraziť na cestu za ďalším súperom.

Tatran Prešov v krátkom čase opäť zamieril do Bosny a Hercegoviny. Po týždni hrá v tejto krajine ďalší zápas nadnárodnej SEHA Legue.

Dnes o 19. hodine nastúpi proti RK Borac Banja Luka. Cez tohto súpera postúpil slovenský majster do skupinovej fázy Pohára EHF. Zdolal ho aj v 8. kole SEHA ligy na domácej palubovke 29:22.

Borac ale nebol ani v tomto dueli nejakým odovzdaným protivníkom. Polčas mal vyrovnaný priebeh. Skončil nerozhodne 11:11. S tým, že Banja Luka nedaruje znovu favorizovanému Tatranu Prešov doma nič, musí tím Romana Lamača rátať aj v dnešnom stretnutí.

V sobotu Kolding, v nedeľu Považská

Po zápase s RK Borac Banja Luka sa výprava Tatrana Prešov vracia hneď domov. Prešovčania sa v TATRAN handball aréne od zajtrajška začnú hotovať na sobotňajšiu odvetu Pohára EHF s dánskym KIF Kolding.

Tretí zápas v tomto týždni čaká prešovských hádzanárov v nedeľu 24. marca. Na 16. hodinu je stanovený začiatok zápasu slovenskej extraligy Tatran Prešov – MŠK Považská Bystrica.

Prešovčania si však nevydýchnu od zápasového diania ani v zvyšných marcových dňoch. V utorok 26.3. sa bude hrať v Prešove SEHA League s chorvátskym RK Nexe Našice a vo štvrtok 28. marca slovenská extraliga s HC Štart Nové Zámky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tatran hrá dnes s Boracom v Banji Luke