Tampa Bay od nedele na Slovensku, Orange rozdá 500 lístkov

SITA|26. sep 2008 o 13:11

Hokejový bonbónik na Slovensku sa pomaly blíži, hráči zámorského tímu Tampa Bay Lightning sú už od piatka v Európe.

TAMPA BAY. Do nedele 28. 9. sa budú pripravovať v Prahe, v posledný deň týždňa odohrajú v Berlíne prípravný zápas s miestnym tímom Eisbären a ešte večer okolo 21.30 h sa presunú do Bratislavy. V slovenskej metropole odohrajú "blesky" v utorok 30. septembra o 19.30 h posledný prípravný duel pred otvorením novej sezóny NHL, v rámci ktorého sa 4. a 5. októbra stretnú v Prahe v O2 Arene s New York Rangers.

Hráčov Tampy čaká v Bratislave viacero verejných akcií. V pondelok 29. 9. predpoludním o 10.00 h by mali hviezdy Lightning a Slovana Bratislava absolvovať v hoteli Carlton autogramiádu. Na stretnutí s fanúšikmi by sa mali zúčastniť Vincent Lecavalier, Andrej Meszároš, Martin St. Louis, Olaf Kölzig, Róbert Döme, Marek Uram, Sasu Hovi a Martin Kuľha. Popoludní o 16.15 h má Tampa Bay v pláne tréning, ktorý bude otvorený pre fanúšikov. Jeho súčasťou budú pravdepodobne aj viaceré interaktívne jednotky.

Vstupenky na tréning v hodnote 300 Sk sa budú predávať v pokladniach Samsung Arény od 10.00 h. Hokejový duel sa rozhodla podporiť aj spoločnosť Orange a podľa PR manažérky Slovana Veroniky Némethovej zo svojej kapacity rozdá počas pondelkového tréningu 500 vstupeniek na samotný utorňajší zápas. Polhodinu pred úvodným buly stretnutia o 19.00 h sa uskutoční v Samsung Aréne otvárací ceremoniál. Hráči Tampy sa po zápase presunú do Prahy, kde majú v stredu 1. októbra naplánovanú o 11.00 h ďalšiu tréningovú jednotku v O2 Arene.


Nachádzate sa tu:
Domov