Svozil: Doplatili sme na zlú koncovku

V súboji Popradčan Rapáč s Trenčanom Tvrdoňom.
V súboji Popradčan Rapáč s Trenčanom Tvrdoňom. (Autor: sita)
Sportnet|15. mar 2012 o 00:00

Popradskí hokejisti nesplnili svoju misiu, s ktorou cestovali na trenčiansky ľad. Na zápasy prehrávajú už 1:3.

Popradskí hokejisti nesplnili svoju misiu, s ktorou cestovali na trenčiansky ľad. Po utorkovej prehre (1:4) ťahali s domácim kolektívom za kratší koniec aj vo včerajšom štvrtom stretnutí štvrťfinálovej série play-off (0:3) a na zápasy prehrávajú už 1:3. Piaty súboj je na programe zajtra v Poprade.

TRENČÍN / POPRAD. „Kamzíci“ síce včera predviedli omnoho lepší výkon ako v utorok, no po elementárnych chybách inkasovali.

V 12. minúte kiksoval útočník Strömberg a Fabuš dostal z brejku Trenčanov do vedenia. V 58. minúte potom za svojou bránkou zazmätkoval gólman Melicherčík a Tybor zvýšil na 2:0.

V poslednej minúte spečatil víťazstvo domácich svojím druhým gólom v zápase Fabuš, keď skóroval do prázdnej bránky počas neúspešnej power-play hostí. V samom závere ešte zaujala pästná výmena názorov medzi domácim Kopeckým a hosťujúcim Kramárom.

„Boli sme lepším mužstvom, no paradoxne sme prehrali. Dvakrát sme z metra netrafili prázdnu bránu. Chalani bojovali, dreli, bolo tam nasadenie, nemôžem nikomu nič vytknúť. Mali sme šance, efektivita v zakončení však bola veľmi zlá. Za stavu 0:1 sme zahodili dve tutovky zblízka. Druhý i tretí inkasovaný gól už vyplynul z našej hry vabank. Urobili sme individuálne chyby, ktoré sa však v hokeji stávajú. Rozhodlo to, že my sme tie súperove nepotrestali gólom, zatiaľ čo domáci tie naše áno. Prehrávame v sérii 1:3, hráme doma, skúsime to otočiť. Budeme to mať teraz ale o to ťažšie,“ konštatoval tréner Popradčanov Ladislav Svozil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Svozil: Doplatili sme na zlú koncovku