Strhujúci záver vo Watforde: Vypočujte si dvoch anglických komentátorov

Peter Filin|13. máj 2013 o 12:15

Dvaja anglickí športoví komentátori prežívali veľmi emotívne postup Watfordu do finále baráže o postup do anglickej Premier League.

BRATISLAVA. Prebiehala 97. minúta semifinálovej odvety barážového stretnutia Watford - Leicester o postup do futbalovej Premier League.

Domáci videli 2:1. Prvý zápas vyhral Leicester tiež o gól 1:0, a keďže neplatí pravidlo gólu streleného na pôde hostí, nasledovalo by predĺženie.

Hostia išli kopať penaltu a ak by ju premenili, znamenalo by to ich postup do finále baráže vo Wembley. Víťaz baráže bude hrať na budúci rok najvyššiu futbalovú súťaž v Anglicku.

Hosťujúci hráč Knockaert penaltu a ani následnú dorážku proti brakárovi Almuniovi nepremenil a z následného protiútoku strelil postupový gól domáci Deeney. Tento struhujúci záver sa stal hitom internetu vďaka anglickým komentátorom.

Prenos zo zápasu okrem televízie Sky Sports vysielala prostredníctvom rozhlasu aj BBC. Pozrite a vypočujte si emotívnu reakciu komentátorov Johnnyho Phillipsa zo Sky a Jona Marksa z BBC.

Komentátor Sky Sports Johnny Philips:

Komentátor BBC Jon Marks:

Nezostrihaný komentár BBC:

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Strhujúci záver vo Watforde: Vypočujte si dvoch anglických komentátorov