Stoch sa o odchode Mourinha dozvedel z novín

SITA|26. sep 2007 o 13:35

LONDÝN 26. septembra (SITA) - Nedávny odchod portugalského kormidelníka Josého Mourinha z lavičky anglického veľkoklubu FC Chelsea sa dotkol aj jedného z nádejných slovenských futbalistov Miroslava Stocha.

Onedlho 18-ročný odchovanec nitrianskeho futbalu (nar. 19. októbra 1989), ktorý na Stamford Bridge už väčšinou trénuje s prvým mužstvom Londýnčanov a hráva za B-mužstvo, v rozhovore pre internetový portál www.futbal.sk povedal, že túto správu sa dozvedel z novín cestou na tréning. "Prvých pár dní bolo veľa ľudí smutných, veď odišiel jeden z najlepších trénerov na svete. Bolo to veľmi náhle, nikto to nečakal," povedal "Miňo", ako Stocha už odmalička prezývajú.

Po náhlom rozhodnutí kontroverzného Mourinha nastúpil na trénerskú lavičku pravdepodobne len dočasne 52-ročný Izraelčan Avram Grant. "Predtým viedli väčšinu tréningov asistenti. Teraz sa to zásadne zmenilo, takmer celé tréningy zostavuje a vedie Grant. Sú dosť netradičné, veľmi často hráme rôzne prípravné hry," skonštatoval pre futbal.sk Miroslav Stoch.


Nachádzate sa tu:
Domov