SR "21" pod Čebraťom v príprave proti MFK Ružomberok

SITA|2. júl 2007 o 14:35

BRATISLAVA 2. júla (SITA) - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov nastúpi v utorok 3. júla o 18.00 h na štadióne v Ružomberku v prípravnom stretnutí proti domácemu corgoňligovému tímu MFK. Hlavný ...

BRATISLAVA 2. júla (SITA) - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov nastúpi v utorok 3. júla o 18.00 h na štadióne v Ružomberku v prípravnom stretnutí proti domácemu corgoňligovému tímu MFK. Hlavný tréner SR "21" Jozef Barmoš zverejnil káder osemnástich hráčov, v ktorom tentoraz chýba futbalista pôsobiaci v zahraničí. "Z pôvodnej nominácie vypadol pre zranenie členka útočník Ondrej Čurgali z Nitry, ktorého nahradil Tomáš Zápotoka z Dubnice," informoval agentúru SITA technický vedúci slovenskej dvadsaťjednotky Peter Palenčík. Podľa jeho slov je zraz nominovaných futbalistov v utorok o 9.15 h v bratislavskom Dome športu. "Všetci hráči budú prítomní približne o 13.00 h v hoteli Hrabovo v Ružomberku, kde sa výprava naobeduje. Po krátkom odpočinku je na programe technicko-taktická porada a večer už samotný zápas proti domácemu klubu MFK," doplnil P. Palenčík.

Pre SR "21" bude spomenutý duel prípravou pred septembrovým začiatkom kvalifikácie o postup na ME 2009, ktorú Slováci začnú dvoma domácimi súbojmi proti Islandu (7. 9.) a Rakúsku (11. 9.). "Generálku na kvalifikáciu absolvujeme v stredu 22. augusta v domácom prostredí v dosiaľ neurčenom čase i dejisku proti rovesníkom z Rumunska," dodal Peter Palenčík.


Osemnásťčlenná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na prípravný zápas proti MFK Ružomberok (hrá sa v utorok 3. júla o 18.00 h v Ružomberku):

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Tomáš Košický (Inter Bratislava)

Obrancovia: Peter Pekarík (MŠK Žilina), Ján Nemček, Ivan Janek (obaja Slovan Bratislava), Ivan Pecha (FC Senec), Ľuboš Hanzel (Spartak Trnava), Lukáš Džogan (MFK Košice), Martin Tóth (FC Nitra)

Stredopoliari: Ivan Lišivka (MFK Košice), Patrik Mráz, Vratislav Gajdoš (obaja Artmedia Petržalka), Juraj Kucka (MFK Ružomberok), Radoslav Augustín (FC Senec)

Útočníci: Pavol Jurčo (MFK Košice), Tomáš Majtán (Inter Bratislava), Pavol Pilár (MFK Ružomberok), Tomáš Zápotoka (ZTS Dubnica)


Náhradníci:

Brankári: Lukáš Hroššo (FC Nitra)

Hráči v poli: Martin Nosek (ZTS Dubnica), Roman Tarek, Erik Čikoš (obaja Inter Bratislava), Róbert Klučiar (Dukla Banská Bystrica), Peter Maslo, Tomáš Ďubek, Lukáš Bakoš (všetci MFK Ružomberok), Karol Karlík (FC Nitra), Roman Gergel (AS Trenčín), František Viskup (LAFC Lučenec)


Realizačný tím:

technický vedúci: Peter Palenčík

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

lekár: MUDr. Pavel Malovič

fyzioterapeut - masér: Rastislav Záhorský


Nachádzate sa tu:
Domov